30.09.2020.

Kahlina: Osijek je prošlost, protiv Hajduka idemo na pobjedu!

Kahlina: Osijek je prošlost, protiv Hajduka idemo na pobjedu! Nakon poraza u Osijeku (1-2), prvog goričkog u prvenstvu, trener Valdas Dambrauskas dao je igračima dva slobodna dana, kako bi se dobro odmorili i odmaknuli misli od svega što se događalo u Gradskom vrtu, a od utorka su opet krenuli jako, beskompromisno. Osijek je prošlost, pred nama je Hajduk, ali teško je i dalje iz glave izbaciti subotnji poraz.

- Navijači su se vratili na stadion, napravili su jako lijepu atmosferu i mogu reći da je bilo stvarno prekrasno igrati u tom okruženju. Po mome mišljenju odigrali smo jednu dobru utakmicu, gledatelji su mogli vidjeti pravu 'fajtersku' utakmicu, kakva se i najavljivala s obzirom na to da smo došli u Gradski vrt kao druga momčad prvenstva, a oni su sve ambiciozniji. Mislim da se ova utakmica s pravom nazivala derbijem - kazao je kapetan momčadi Kristijan Kahlina.

Vukli su se repovi nakon Osijeka, no te su teme sklonjene s dnevnog reda, puno je važnije analizirati ono što je Gorica pokazala u samoj igri. A nije to bilo idealno, pogotovo u igri prema naprijed.

- Ne bih rekao da nismo bili pravi, točnije bi bilo reći da je takva bila naša taktika. Odlučili smo malo više stajati iza, čekati svoje prilike iz kontri, a u tom smislu mislim da smo odradili najveći dio onoga što je trener tražio od nas. Osijek je imao svoje prilike, ali ne bih rekao da ih je bilo previše, barem ne do tog crvenog kartona za Doku. Međutim, na neke stvari ne možeš utjecati... - kazao je Kahlina pa se ipak zaustavio.

I okrenuo budućnosti. Točnije, Hajduku u subotu (19.05 sati).

- Žalit ćemo za propuštenim u Osijeku, pogotovo zato što smo oba gola primili u sudačkim nadoknadama, ali moramo dignuti glavu i krenuti dalje. To smo, uostalom, već i učinili. Dolazi nam Hajduk na naš stadion, sad se treba pripremiti za taj izazov, za ono što nas čeka. I dalje smo u vrhu, u prvih šest kola odradili smo praktički sve što smo zacrtali, čak i malo više od toga - ističe gorički kapetan.

U subotu će cilj biti samo jedan...

- Protiv Hajduka idemo na pobjedu! Imamo samopouzdanja, dobra smo momčad, što smo pokazali čak i u tom porazu u Osijeku, s protivnikom koji je jako, jako dobar, koji se iz tjedna u tjedan pojačava transferima čak i pomalo nerealnima za hrvatski nogomet. Vjerujemo u sebe, imamo kvalitetu i idemo dati sve što možemo da usrećimo naše navijače - zaključio je Kahlina.

Ulaznice su u prodaji, možete ih pronaći OVDJE, a s obzirom na interes koji vlada, trebalo bi požuriti...
Vrh