23.08.2021.

Juniori remizirali s Osijekom: "Uspjeli smo sačuvati bod protiv jakog protivnika!"

Juniori remizirali s Osijekom: Nakon dvije uzastopne pobjede, protiv Orijenta (5-0) i Sesveta (1-2), juniori su u trećem kolu remizirali s Osijekom na domaćem terenu. 

- Utakmica je bila čvrsta, s većim posjedom gostiju, ali s nešto boljim našim šansama. Prvo poluvrijeme smo ih odlično neutralizirali, bili smo opasni te poveli iz jedne dobre akcije. Iako je Osijek je u drugo poluvrijeme ušao odlučnije, uspjeli smo i to smiriti i imali smo dvije velike prilike za povećanje vodstva. Nažalost, pred kraj smo pali u fizičkom smislu i primili pogodak nakon njihove lijepe akcije te smo do kraja pokušavali sačuvati bod, što smo i uspjeli - rekao je trener Sven Raić nakon utakmice.

Osvojen je bod protiv jakog i zvučnog protivnika, i dalje smo neporaženi, što je sigurno razlog za zadovoljstvo i dobro raspoloženje uoči sljedećeg dvoboja. 

- Sada se okrećemo novoj utakmici i želimo na najbolji način završiti napornu seriju od četiri utakmice prije reprezentativne pauze. Nadamo se da će nam se vratiti svi igrači na dispoziciju - zaključio je trener.

Susret 4. kola na rasporedu je u subotu, 28. kolovoza u 10:00 sati u gostima kod Inter Zaprešića.

GORICA - OSIJEK 1-1
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb). Pomoćnici: Anto Marić i Mile Varivoda (obojica iz Zagreba)
STRIJELCI: 1-0 Frković (35'); 1-1 Sinković (75')
GORICA: Dalipagić - Sim, Matković, Tepšić, Ribarić - Jug, Quni (od 80. Skrbin) - Frković (od 65. Banić), Carl (od 65. Brlek), Ciprić (od 54. Vujičić) - Cruz. Trener Sven Raić.
OSIJEK: Krijan, Burčul (od 60. Vrljić), Kuprešak (od 60. Sinković), Raspudić, Jozić, Stanušić, Bakić (od 86. Franjčić), Conjar (od 46. Marković), Baković (od 46. Bjelivuk), Tankosić, Verhas (od 90. Pajić). Trener Ante Bekavac.
Vrh