21.11.2020.

Juniori i pioniri u polufinalu Kupa Središta!

Juniori i pioniri u polufinalu Kupa Središta! Pioniri su u četvrtfinalu Kupa Središta bili bolji od Inter Zaprešića, a pobjedu su upisali i juniori koji su slavili u gostima kod Hrvatskog dragovoljca. Pogodak za minimalnu, ali vrijednu 1-0 pobjedu pionira postigao je Ivan Barišić u 37. minuti dvoboja u Zaprešiću. 

Inter Zaprešić - Gorica 0-1
ZAPREŠIĆ. Igralište Ivan Laljak-Ivić. HNK NS Zagreb pioniri. Sudac: Marko Maloča (Zagreb). Pomoćnici: Luka Slišković i Toni Dadić (Zagreb).
STRIJELCI: 0-1 Barišić (37)
GORICA: Josip Cundeković, Lovro Dukić (od 57. Vrban), Ivan Barišić (od 68. Vidović), Zvonimir Josić, Leon Ferenček, Sven Mikulin, Stjepan Kučiš (od 57. Cerovski), Mario Lulić, Matej Starman (od 57. Ražov), Darin Hošić (od 36. Martinaj), Ivan Čičak. Trener Hrvoje Bregović.

Raićevi izabranici svladali su svog domaćina s 3-1, a strijelci su bili Glasnović, Cahani i Artuković. Gorica je na poluvrijeme otišla s 1-0, strijelac vodećeg pogotka bio je Glasnović u 24. minuti. U drugom dijelu utakmice, Cahani je povećao prednost u 58. minuti, a pet minuta kasnije za 3-0 zabio je Artuković. Gosti su posljednjih deset minuta utakmice uspjeli smanjiti vodstvo Gorice, ali nedovoljno da bi izbjegli poraz i uzeli bod.

Hrvatski dragovoljac - Gorica 1-3
SIGET. Igralište ŠNC Stjepan Spajić. HNK NS Zagreb juniori. Sudac: Davor Bertol (Zagreb). Pomoćnici: Mislav Krmar i Branimir Milačić (Zagreb).
STRIJELCI: 0-1 Glasnović (24), 0-2 Cahani (58), 0-3 Artuković (63), 1-3 Jurišić (80)
GORICA: Ivan Ševerdija, David Kovačić, Lovro Matijević (od 70. Zorica), Mihael Đopar, Luka Artuković, Tin Zavalić (od 68. Krznarić), Lion Cahani (od 77. Vukčević), Karlo Klarić (od 60. Matić), Anton Glasnović (od 70. Brandić), Leon Houdek, Patrik Jug. Trener Sven Raić.

Gorica je tako, uz Dinamo i Lokomotivu, jedina koja u završnici ovog natjecanja ima obje kategorije, juniore i pionire. Ako se pozitivan niz nastavi i Gorica pobijedi u polufinalnoj utakmici Kupa, ostvarit će prolaz u četvrtfinale hrvatskog nogometnog Kupa! Polufinale je na rasporedu 2. prosinca.
Vrh