18.08.2023.

Još jedan potpis za budućnost: Mario Matković se vezao uz klub do 2026. godine

Još jedan potpis za budućnost: Mario Matković se vezao uz klub do 2026. godine Dan nakon Ine Vuke, još jedan mladi branič stavio je potpis na trogodišnji stipendijski ugovor s našim klubom. Mario Matković, 20-godišnji stoper, službeni debi za seniore upisao je prošle sezone u remiju s Varaždinom, ujedno i prvoj utakmici pod vodstvom trenera Željka Sopića.

- Izuzetno sam sretan i zahvalan što imam priliku učiti od starijih i iskusnijih igrača i trenera. Debi za seniore mi je bio samo dodatna motivacija za daljnji napredak. Ove sezone, ali i u budućnosti, nadam se prilici da se pokažem i ostvarim svoj san - rekao je Mario, koji je svoj nogometni put započeo s osam godina.

- Rodom sam iz Imotskog, ali cijeli sam život na Srednjacima. Nogomet sam počeo trenirati u NK Trešnjevka, nakon godinu i pol dana sam otišao u Hrvatski dragovoljac, a prije dolaska u nogometnu školu HNK Gorica, nastupio sam za kadetsku selekciju Rudeša, s kojima smo završili prvi, ali nažalost tada je korona prekinula ligu - kazao je.
Matko, želimo ti puno uspjeha u dresu Gorice!
 
Vrh