22.08.2020.

Iz minute u minutu: Slaven Belupo - Gorica 1-2

Iz minute u minutu: Slaven Belupo - Gorica 1-2 U Koprivnici je u 17.55 sati počela utakmica 2. kola HT Prve lige između Slaven Belupa i Gorice.

SLAVEN BELUPO - GORICA 1-2
KOPRIVNICA. Stadion Ivan Kušek Apaš. Bez gledatelja. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Pomoćnici: Robi Kezele (Rijeka) i Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Ivan Vučković (Zagreb). AVAR: Borut Križarić (Čakovec).
STRIJELAC: 1-0 Glavčić (45+2), 1-1 Mudrinski (86), 1-2 Mudrinski (90+2)
SLAVEN BELUPO: Filipović - Božić, Paracki, Soldo - Bogojević, Bačelić-Grgić (od 76. Mlinar), Glavčić (od 76. Brković), Goda - Lulić - Knöll (od 38. Krstanović, od 90. Zirdum), Etoundi (od 46. Boakye). Trener Tomislav Stipić.
GORICA: Kahlina - Muhammed, Steenvoorden, Krizmanić, Čabraja - Kalik (od 90. Moro), Babec - Špikić (od 46. Dvorneković), Čanađija (od 58. Mudrinski), Lovrić (od 70. Mitrović) - Ndiaye (od 70. Doka). Trener Valdas Dambrauskas.
ŽUTI KARTONI: Kalik (Gorica)
CRVENI KARTONI: -

KRAJ UTAKMICE! Slaven Belupo - Gorica 1-2

'90+2 GOOOOOOOL!!! Ognjen Mudrinski, Ognjen Mudrinski i - preokret!!! Matija Dvorneković s desne strane je poslao ludo dobar centaršut, a Mudri se samo elegantno naklonio. Majstore!!!

'90 Zirdum je zamijenio Krstanovića kod domaćina, a četvrti sudac pokazao da će se igrati četiri minute sudačke nadoknade.

'86 GOOOOOOL!!! Konačno je zabila i Gorica, rezultat je 1-1, a strijelac Ognjen Mudrinski! Dugo je trajala ova akcija, nekoliko puta pokušavali su Goričani, a na kraju je Josip Mitrović gurnuo loptu za Mudrinskog, koji zabija kao na traci...

'81 Prvi žuti karton u utakmici, dobio ga je Anthony Kalik.

'77 Fantastična obrana Kahline, izvrsno je kapetan reagirao u velikoj prilici za Slaven Belupo, pucao je Bogojević iz dobre situacije.

'76 Dvostruka izmjena kod domaćina, Mlinar i Brković ušli su umjesto Bačelić-Grgića i Glavčića.

'74 Veliku priliku propustio je Krstanović, nakon što su domaćini izašli u kontru četiri na tri iz odlične pozicije pucao je preko gola.

'70 Nakon još jednog predaha za osvježenje napravljena je dvostruka zamjena kod Gorice. Iz igre su izašli Lovrić i Ndiaye, a ušli su novi igrači, Albi Doka i debitant Josip Mitrović.

'67 Malo toga napravila je u međuvremenu Gorica, a sad je strijelac prvoga gola Nemanja Glavčić neugodno pucao, no Kahlina je odbio u korner.

'58 Umjesto Čanađije u igru je ušao Ognjen Mudrinski.

'54 Uh, dobro je sad pucao Čanađija, nakon što mu je Dvorneković vratio u sredinu, no otišlo je i ovo pokraj gola.

'51 Prvi gorički pokušaj u nastavku je još jedan udarac Kristijana Lovrića. Pucao je vrlo nezgodno, no vratar Filipović uspio je to nekako odbiti.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme. Matija Dvorneković zamijenio je Darija Špikića, a kod Slaven Belupa Martin Boakye ušao je umjesto Francka Etoundija.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Slaven Belupo - Gorica 1-0

'45+2 GOL! Slaven Belupo je poveo 1-0 u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Lovrić je izgubio loptu na 40-ak metara, domaćin je uzeo loptu, koja je došla do Nemanje Glavčića. Veznjak Slavena nije pogriješio...

'45 Lako je Kahlina ulovio udarac Karla Lulića s 20-ak metara, a odmah zatim sudac je pokazao da će se igrati dvije minute nadoknade.

'42 Doveo je sad loptu do šesnaesterca domaćina Špikić, kombinirao s Čanađijom pa pucao ljevicom, ali obranio je to Filipović.

'41 Umalo je sad zabio upravo Krstanović, praktički ni kriv ni dužan... Lopta se odbila u njegova prsa nakon nabacivanja s desna, te otišla pokraj gola.

'38 Evo i prve zamjene, mijenjao je domaćin u ranoj fazi... Izašao je Nijemac Törles Knöll, a ušao Ivan Krstanović.

'37 Uh, kako je ovo bilo blizu... Hrvoje Babec glavom je pucao sa šest, sedam metara, nakon nabacivanja Čabraje s lijeve strane, bio je u sjajnoj poziciji, no lopta je otišla malo pokraj gola.

'36 Opet udarac Lovrića, opet u blok! Posvuda su domaći braniči, spriječili su i ovu akciju, koju je kreirao Kalik.

'34 Još jednu lijepu akciju složila je Gorica, Čanađija je donio loptu desno za Musu, koji je ušao u šesnaesterac i tražio Cherifa u sredini, no opet je tu u posljednji čas bila uporna domaća obrana.

'27 Povukao je sad od centra Anthony Kalik, dao lijevo za Lovrića, a on iz prve tražio rješenje u sredini. Na loptu su išla dvojica, Cherif i Špikić, ali na kraju do nje nije uspio stići niti jedan.

'24 Igrači su dobili nekoliko trenutaka za "medicinsku stanku", odnosno da bi se osvježili. Iznimno je vruće i sparno u Koprivnici...

'23 S desne strane je u sredinu ušao Špikić, pucao lijevom nogom, no lopta je od bloka završila u korneru.

'22 Opasno je sad bilo pred golom Gorice. Nakon trećeg uzastopnog kornera lopta je nekako došla do Bogojevića, koji je pucao lijevom nogom iz blizine, ali promašio.

'16 Kakav udarac Lovrića!!! S njegove pozicije, slijeva, praktički iz mjesta je snažno potegnuo u suprotne rašlje i promašio za nekoliko centimetara...

'14 Lijepo je sad opalio Dario Špikić, nije to otišlo visoko preko gola, uzdahnuli su na domaćoj klupi...

'13 Opet je sad pokušao Lovrić, nakon prodora Darija Čanađije pod nekoliko faula, no završilo je to u bloku pa u korneru.

'9 Pokušali su sad iz daljine i domaćini, Bruno Goda je ljevicom pucao visoko preko gola.

'4 Okušao je svoj udarac Kristijan Lovrić, nakon što mu je lijepo spustio Cherif Ndiaye, ali bio je to lak plijen za domaćeg vratara.

'1 Utakmica je počela!
Vrh