17.06.2020.

Iz minute u minutu: Osijek - Gorica 2-1

Iz minute u minutu: Osijek - Gorica 2-1 U posljednjoj utakmici 29. kola HT Prve lige nogometaši Gorice izgubili su u Gradskom vrtu rezultatom 2-1. Marić i Žaper bili su strijelci za Osijek, a Kristijan Lovrić za Goricu.

OSIJEK - GORICA 2-1 (1-0)
OSIJEK Stadion Gradski vrt. Sudac: Mario Zebec (Varaždin). Pomoćnici: Borut Križarić (Čakovec) i Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete). Četvrti sudac: Jakov Titlić (Hrvace). VAR: Duje Strukan (Split). AVAR: Kruno Šarić (Županja).
STRIJELCI: 1-0 Marić (35), 2-0 Žaper (56), 2-1 Lovrić (90+3)
OSIJEK: Ivušić - Igor Silva, Škorić, Majstorović, Talys - Jugović (od 85. Mannce), Žaper, Kleinheisler (od 71. Špoljarić) - Ndockyt (od 76. Pilj), Bočkaj (od 85. Lopa) - Marić. Trener Ivica Kulešević.
GORICA: Kahlina - Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja - Babec (od 46. Mudrinski, od 61. Špikić), Maslowski (od. Čanađija, od 83. Kalik) - Dvorneković (od 75. Hamad), Suk, Lovrić - Ndiaye. Trener Valdas Dambrauskas.
ŽUTI KARTONI: Jugović, Špoljarić, Pilj (Osijek), Steenvoorden, Lovrić (Gorica)
CRVENI KARTONI: -

KRAJ UTAKMICE. Osijek je pobijedio Goricu 2-1.

'90+5 Žuti karton i za Musu Muhammada.

'90+4 Opet je do lopte došao Lovrić, iz slične pozicije, ali još bliže, no ovoga puta je završilo pokraj gola.

'90+3 GOOOOOOOL! Kristijan Lovrić potegnuo je snažno sa svoje pozicije, gađao i pogodio suprotni kut! Još su tri minute nadoknade...

'90 Žuti karton dobio je igrač Osijeka Marin Pilj

'90 Igrat će se još pet minuta sudačke nadoknade.

'88 Pokušao je nešto kreirati Lovrić iz slobodnog udarca, dobro nabacio u peterac, ali nitko nije reagirao na to ubacivanje.

'85 Dvostruka izmjena za Osijek, Lopa i Mance zamijenili su Jugovića i Bočkaja

'83 Malo se toga konkretnog događa na travnjaku, pa bilježimo i dalje izmjene. Anthony Kalik je ušao umjesto Čanađije, koji je na terenu od početka nastavka, kao i Mudrinski, koji je također morao izaći...

'76 Sve više promjena, sad je i Marin Pilj na travnjaku zamijenio Ndockyta u redovima Osijeka.

'75 Jiloan Hamad na terenu je umjesto Matije Dvornekovića.

'71 Nakon samo par sekundi u igri evo i žutog kartona za Špoljarića.

'71 Prvi put je mijenjao i Osijek, Špoljarić je ušao umjesto Kleinheislera.

'62 Dobra prilika za Goricu, Lovrićev udarac odbio je golman Ivušić, pokušao je i Dvorneković, ali i to je zaustavio golman Osijeka.

'61 Nova zamjena u sastavu Gorice, nakon samo 15 minuta izašao je Mudrinski, očito ozlijeđen, a ušao je Dario Špikić.

'59 Žuti karton za Kristijana Lovrića.

'56 GOL! Osijek vodi 2-0. Bočkaj je pucao slijeva, Kahlina obranio, a na odbijenu loptu natrčao je Mihael Žaper i iz blizine ugurao loptu u mrežu.

'51 Još jedna prilika za Goricu, u lijepoj poziciji za udarac bio je Mudrinski, no njegova lopta zapela je u bloku. Odbila se do Lovrića, ali on je loše pucao i ništa od svega.

'47 Stativa za Goricu! Marijan Čabraja ubacio je s lijeve strane šesnaesterca, a lopta je od domaćeg braniča završila u stativi. Milimetri su dijelili Goricu od izjednačenja...

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, a trener Gorice Valdas Dambrauskas odmah je napravio dvije zamjene. Izašli su Hrvoje Babec i Michal Maslowski, a na terenu su Ognjen Mudrinski i Dario Čanađija.

Kraj prvog poluvremena, Osijek vodi 1-0.

'45 Nakon dugo vremena i jedan pokušaj Gorice, konkretno Kristijana Lovrića. Ušao je sa svoje lijeve strane u šesnaesterac, pucao je lijevom nogom, ali otišlo je daleko od okvira vrata golmana Ivušića.

'40 Evo i prvog žutoga kartona, dobio ga je Matthew Steenvoorden.

'35 GOL... Osijek vodi 1-0, na asistenciju Ndockyta strijelac je prvi "topnik" lige Mirko Marić.

'33 Ovoga puta pucao je Igor Silva, Kahlina ponovno lakoćom to zaustavlja.

'29 Odlično je Bočkaj pucao iz slobodnog udarca iz velike daljine, no lopta je i ovoga puta otišla pokraj stative.

'27 Uh, dobro je... Iz gužve pred goričkim golom nakon slobodnog udarca pucao je Mile Škorić, a praktički s crte loptu je odbio Suk.

'23 Evo i prve intervencije kapetana Kahline, lako je smirio jedan pokušaj Mirka Marića s ruba šesnaesterca.

'19 Nova lijepa situacija i nakon kornera, glavom je pucao Cherif Ndiaye, ali i ovo je otišlo pokraj stative.

'18 Kakva prilika za Goricu! Dvorneković je primio loptu iz auta uz gol-liniju, vratio za Suka, koji je pucao iz blizine, ali završilo je to u korneru.

'13 Prvi pokušaj Osijeka djelo je Petra Bočkaja, koji je ljevicom s 20-ak metara iskosa pucao pokraj gola.

'10 Na otvaranju utakmice više loptu u nogama drži domaća momčad, ali i dalje je to ono što se zove "početno ispitivanje snaga"...

'4 Prvi pokušaj Gorice, i to vrlo zanimljiv... Joey Suk pokušao je iznenaditi Ivušića s 40-ak metara, ali lopta je otišla iznad vratnice.

'1 Sudac Mario Zebec označio je početak utakmice!

U ogled s Osječanima nogometaši Gorice ušli su s boljim međusobnim omjerom, budući da su u sedam dosadašnjih susreta s Osijekom upisali tri pobjede, dva remija i dva poraza. Što se tiče utakmica u Gradskom vrtu, u dosadašnje tri naša je momčad ubilježila pobjedu (1-0), remi (2-2) i poraz (1-2). Osmi međusobni ogled pratimo uživo u tekstualnom obliku...
Vrh