17.10.2020.

Iz minute u minutu: Dinamo - Gorica 3-2

Iz minute u minutu: Dinamo - Gorica 3-2 Na stadionu u Maksimiru odigrana je utakmica 8. kola HT Prve lige, u kojoj je Dinamo pobijedio Goricu 3-2.

GNK DINAMO - HNK GORICA 3-2
ZAGREB. Stadion Maksimir. Sudac: Ivan Bebek. Pomoćnici: Robi Kezele i Luka Pajić (svi iz Rijeke). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). AVAR: Kruno Šarić (Županja). Delegat: Ante Vučemilović (Osijek).
STRIJELCi: 1-0 Gavranović (32), 2-0 Gavranović (36), 2-1 Mudrinski (46), 2-2 Hamad (50), 3-2 Gavranović (66)
DINAMO: Livaković - Stojanović, Theophile, Lauritsen, Leovac (od 62. Ivanušec) - Jakić, Franjić - Kastrati (od 46. Gvardiol), Majer (od 86. Burton), Oršić - Gavranović. Trener Zoran Mamić.
GORICA: Kahlina - Muhammed, Jovičić, Krizmanić, Čabraja - Babec, Kalik (od 73. Pršir) - Hamad (od 80. Doka), Suk, Špikić (od 68. Golubickas) - Mudrinski (od 73. Matar). Trener Valdas Dambrauskas.
ŽUTI KARTONI: Leovac, Majer (Dinamo), Čabraja, Kalik (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICA. Dinamo - Gorica 3-2

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

'86 Robert Burton zamijenio je Lovru Majera.

'81 Pobjegao je Ivanušec po lijevoj strani, ušao u šesnaesterac pa pucao ravno u Kahlinu.

'80 Umjesto Jiloana Hamada ušao je Albi Doka.

'78 Lovro Majer je dobro pucao iz daljine, lopta je prošla malo uz stativu goričkoga gola.

'72 Mudrinski i Kalik napustili su igru, a umjesto njih su ušli Matar Dieye i debitant Jurica Pršir.

'68 Žuti karton dobio je Anthony Kalik, a Darija Špikića zamijenio je Paulius Golubickas.

'66 GOL! Dinamo vodi 3-2, ponovno je strijelac Gavranović. Mislav Oršić mu je asistirao, Gavranović je zabio iz blizine, lijepo proslijedio u drugi kut, a odmah nakon toga prepustio je mjesto na terenu Bruni Petkoviću.

'65 Još jedan lijepo pokušaj danas razigranog Špikića. Prošao je po lijevoj strani, izborio se za poziciju za udarac, no s 20-ak metara pucao je previsoko.

'62 Luka Ivanušec ušao je umjesto Marina Leovca.

'58 Uh, kakva prilika za Goricu! Čabraja je dobio loptu od Špikića, nabacio s lijeve strane, iz voleja je u sredini ljevicom pokušao Mudrinski, no otišla je lopta malo iznad gola.

'56 Gorica dominira protiv Dinama, traži treći gol, a u svemu tome žuti karton dobio je Lovro Majer.

'50 GOOOOOOL!!! Vratila se Gorica, rezultat je 2-2, a strijelac je Jiloan Hamad. Sjajnu loptu dao mu je Anthony Kalik, Hamad ju je prihvatio na vrhu šesnaestetrca, driblingom izbacio Lauritsena i lijepo pogodio za izjednačenje!

'46 GOOOOOOL!!! Ognjen Mudrinski strijelac je za 2-1. Musa je centrirao, obrana domaćina loše reagirala, a Mudrinski je poslao loptu u praznu mrežu za svoj šesti gol ove sezone.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, jedina promjena je ulazak Gvardiola umjesto Kastratija kod Dinama.

KRALJ PRVOG POLUVREMENA. Dinamo - Gorica 2-0

'42 Dvaput je sad u kratkom razmaku pokušao pucati Mudrinski, no oba puta njegov udarac je blokirao i u korner odbio Theophile-Catherine.

'36 GOL! Dinamo vodi 2-0. Kastrati je nabacio prvi put, Čabraja je blokirao, no lopta mu se vratila pa je centrirao drugi put, ovoga puta idealno za dvostrukog strijelca Marija Gavranovića.

'32 GOL! Dinamo vodi 1-0, strijelac je Mario Gavranović. Stojanović je dugom loptom pronašao Lauritsena u šesnaestercu, danski branič spustio je glavom za Gavranovića, koji sjajnim udarcem dovodi "modre" u prednost.

'31 Napravio je sad pritisak Dinamo, kružio oko goričkog šesnaesterca, a sve je završilo ulaskom Kastratija s desne strane i pravovremenim blokom Hrvoja Babec na vrhu peterca.

'27 Velika i slučajna prilika za Dinamo! Dodavanje na 40-ak metara od gola blokirao je Babec, a lopta se odbila idealno u šansu za Marija Gavranovića. Dinamov napadač izašao je sam pred Kristijana Kahlinu, no kapetan Gorice i ovoga je puta bio fenomenalan.

'25 Zaprijetio je Dinamo preko Mislava Oršića, koji je nabacivanje s desne strane glavom poslao preko goričkoga gola.

'19 Nakon dugog bijega po lijevom boku, Čabraja je proigrao Ognjena Mudrinskog, koji je bio okružen dvojicom Dinamovih stopera i - pao na travnjak. Sudac Bebek nije vidio razloga da pokaže na bijelu točku.

'15 Prvi pokušaj Dinama, Kristijan Jakić pucao je iz velike daljine, nije to bilo loše, ali otišlo je preko gola.

'11 Žuti karton dobio je Marijan Čabraja

'9 Nanizao je sad Dario Špikić nekoliko obrambenih igrača po lijevoj strani, tražio priliku za udarac, ali u ključnom trenutku se poskliznuo i šansa je propala.

'5 Nešto je opasniji Dinamo na samom otvaranju, više domaćin drži loptu, ali pravih šansi zasad nema, ni za Dinamo, ni za Goricu, koja je dvaput već opasno izašla...

'1 Počela je utakmica na Maksimiru.
Vrh