15.06.2021.

Iz Ajaxa u Goricu: Potpisao vratar Dominik Kotarski!

Iz Ajaxa u Goricu: Potpisao vratar Dominik Kotarski! Drugog dana priprema Gorica je dobila novo pojačanje, na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa stigao je 21-godišnji vratar Dominik Kotarski. Hrvatski U-21 reprezentativac u Veliku Goricu je stigao iz nizozemskog Ajaxa.

- Jako je lijep osjećaj, baš sam iznimno zadovoljan što sam ovdje. Gorica je jedan vrlo ambiciozan klub, što se potvrdilo u posljednje tri sezone, s ambicioznim planovima za budućnost, što se meni jako svidjelo. Drago mi je što sam dobio priliku pomoći Gorici u ostvarivanju svih tih ciljeva - rekao je Kotarski, koji će u Gorici nositi dres s brojem 24.

Iz zagrebačkog Dinama u Ajax je prešao u siječnju 2018. za dva milijuna eura, no priliku u prvoj momčadi nije dočekao.

- Ne mogu reći niti jednu ružnu riječ o vremenu provedenom u Ajaxu. Radi se o stvarno velikom klubu i mogu reći da sam zaista puno toga naučio u ove posljednje četiri godine. Međutim, nedostajalo mi je utakmica na top razini, zbog čega smo i odabrali Goricu. Vjerujemo da je to dobro rješenje i za mene i za klub, veselim se utakmicama i s optimizmom gledam prema naprijed - kaže Dominik.


Prema budućnosti gleda s velikim optimizmom.

- Uvijek težim najvišim ciljevima. Osobno mi je želja odigrati što više utakmice, u što više utakmica sačuvati svoju mrežu, pomoći klubu i boriti se za Europu. Vidjeli smo što je ovaj klub sposoban učiniti i prošle sezone, nedostajalo je možda i malo sreće na kraju, ali siguran sam da to možemo ponoviti, ali uz još bolji konačni ishod. Ovo će, uvjeren sam, biti jedna jako lijepa priča - zaključio je novi vratar Gorice.

Dobro nam došao, Dominik!
Vrh