17.08.2023.

Ino Vuko potpisao stipendijski ugovor: 'Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba!'

Ino Vuko potpisao stipendijski ugovor: 'Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba!' Ino Vuko, talentirani 19-godišnji branič, potpisao je stipendijski ugovor s Goricom. Našoj nogometnoj školi priključio se prošlog ljeta, a sada se vezao uz klub na još tri godine.

- Osjećam se odlično i ponosno što se sav rad tijekom juniorske sezone isplatio. Zahvaljujem klubu na ovoj prilici i dat ću sve od sebe da opravdam njihovo povjerenje - rekao je Vuko, koji se u kadetskom uzrastu odlučio za promjenu sredine pa se iz Splita uputio prema Zagrebu.

- Kraće vrijeme sam proveo u Lokomotivi, a u Veliku Goricu sam stigao nakon dvije godine u redovima Dinama. Direktor nogometne škole pokazao je veliku želju za mojim dolaskom te je upravo to, zajedno s minutažom i planom za osobni razvoj, bilo ključno u mojoj odluci da postanem igrač Gorice.
Vuko igra na poziciji lijevog beka, standardni je igrač naše juniorske momčadi, a samo par mjeseci nakon dolaska u klub, priključen je treninzima sa seniorskom ekipom.

- Ekipa je odlična i vlada pozitivna atmosfera. Slažem se jako dobro sa svim igračima, ali istaknuo bih kapetana Filipa Mrzljaka koji je pravi primjer nama mladima - naglasio je Vuko.

Što se tiče ciljeva za ovu sezonu:

- Želim igrati dobro u kontinuitetu s juniorskom ekipom, i naravno, izboriti priliku i mjesto u seniorskom sastavu - rekao je odlučno.
Vrh