14.10.2022.

Informacije o ulaznicama za Gorica - Hajduk

Informacije o ulaznicama za Gorica - Hajduk Ulaznice za utakmicu 13. kola protiv Hajduka (subota, 19:05 sati) u prodaji su po sljedećim cijenama: 

14. listopada do 23:59

Sektor A3 i B3 - 60 kuna
Sektor A2 i B2 - 80 kuna
Sektor A1 i B1 - 80 kuna

Na dan utakmice

Sektor A3 i B3 - 80 kuna
Sektor A2 i B2 - 100 kuna
Sektor A1 i B1 - 100 kuna

Online prodaja na https://www.ulaznice.hr/web/event/100/88 gasi se dva sata prije utakmice, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

Napominjemo da se na dan utakmice neće prodavati ulaznice za gostujuće navijače na blagajnama. 

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 
Vrh