17.09.2020.

Idemo dalje zajedno: Aleksandar Jovičić produžio ugovor s Goricom

Idemo dalje zajedno: Aleksandar Jovičić produžio ugovor s Goricom Točno dvije godine, dva mjeseca i 15 dana nakon što je došao u HNK Goricu, Aleksandar Jovičić (25) potpisao je novi ugovor s našim klubom. Stasiti branič iz Prijedora stavio je svoj autogram na ugovor koji ga veže do ljeta 2024. godine.

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam potpisao novi ugovor s Goricom. Ovo smatram nagradom za sav uložen trud u razdoblju koje je iza nas, za sve ono što smo prošli zajedno u posljednje dvije godine - rekao je Jova.

A on i Gorica puno su toga prošli zajedno, zaista puno. Jovičić je u prethodne dvije sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Gorice, za koju je u prvenstvu i Kupu upisao 64 nastupa, uz po jedan pogodak i asistenciju. U hrvatski nogomet došao je kroz Slaven Belupo, jednu polusezonu nastupao je za Istru 1961, no tek u Velikoj Gorici pronašao je pravu sreću, mir i zadovoljstvo.

- Moja obitelj i ja sretni smo ovdje, svi zajedno veselimo se novim izazovima. Na početku ove sezone imao sam problema s ozljedama, propustio neke utakmice, ali sad sam opet spreman pomoći suigračima da zajedno ostvarimo sve naše ciljeve. Moja želja je bila i ostala zaigrati s Goricom u Europi! - kazao je Aleksandar.

Dres s brojem 3 ostaje u istim rukama, Gorica i Jovičić zajedno idu dalje!

Vrh