21.09.2020.

Hrvatska U-21: Pozvani Špikić i Krizmanić, pretpoziv Mitroviću

Hrvatska U-21: Pozvani Špikić i Krizmanić, pretpoziv Mitroviću Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis od 24 igrača na koje računa za kvalifikacijske utakmice za U-21 Europsko prvenstvo protiv San Marina i Grčke. Među njegovim izabranicima ponovno su Dario Špikić (21) i Krešimir Krizmanić (20), koji su ranije ovog mjeseca bili na popisu za kvalifikacijske utakmice protiv Češke i Grčke. Uz njih, pretpoziv za nadolazeće utakmice dobio je napadač Gorice Josip Mitrović (20). 

Mladi Vatreni će prvo 8. listopada igrati protiv San Marina u Kranjčevićevoj, a druga kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 13. listopada u Patrasu protiv Grčke. 

Na tablici kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka s 15 bodova iz sedam utakmica, ispred Grčke (13), Škotske (11) i Hrvatske (10) koje su odigrale po šest susreta.

Svi pozivi i pretpozivi izbornika Bišćana

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić, Dominik Kotarski

Braniči: Borna Sosa, Boško Šutalo, Marin Šverko, Bruno Bogojević, David Čolina, Joško Gvardiol, Martin Erlić, Krešimir Krizmanić

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Mario Ćuže, Mihael Žaper, Ivan Dolček, Darko Nejašmić, Dario Špikić

Napadači: Sandro Kulenović, Petar Musa, Dario Vizinger

Pretpozivi: Neven Đurasek, Marko Đira, Josip Mitrović, Daniel Štefulj
Vrh