09.10.2023.

HNK Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb potpisali su ugovor o donaciji

HNK Gorica i Međunarodna zračna luka Zagreb potpisali su ugovor o donaciji Partnerski odnos HNK Gorica i Međunarodne zračne luke Zagreb ponosno je obilježen potpisivanjem ugovora o donaciji usmjerenoj na razvoj i promicanje sporta među djecom i ženama.

S obzirom na teritorijalnu pripadnost HNK Gorica je bila logičan izbor velike kompanije kao što je MZLZ koja spremno podržava razvoj i napredak lokalne zajednice. Činjenice da smo među vodećim  klubovima u Hrvatskoj po broju selekcija u natjecanju, s gotovo 400 registriranih nogometaša i nogometašica, potvrđuje da klub postaje važna institucija u odgoju mladih. Kroz svjetske trendove razvoja sporta pratimo i nastojimo svakim danom podići kvalitetu rada kroz stalne edukacije i usavršavanja struke, konstantno ulaganje u trenažnu opremu i stručan, medicinski pristup pri oporavku od ozljeda. Kvaliteta rada se očituje izvrsnim rezultatima u svim rangovima natjecanja.

- Zahvaljujem Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb, a posebno predsjedniku uprave Huseyinu Bahadir Bediru na donaciji koja će pomoći u aktivnostima naše škole i ženskog nogometa. MZLZ, odnosno ranije Zračna luka Zagreb, je uz kratke stanke punih 14 godina partner Gorici i slobodno mogu konstatirati da je ta suradnja značajno doprinijela rastu Gorice iz treće do prve nogometne lige. Nogomet je ogroman promotor u svijetu, ne samo da spaja ljude već i države i kontinente, i upravo zbog tih činjenica sam zahvalan upravi MZLZ-a. Naime svima je poznato da smo najmanja zemlja u svijetu s tri svjetske medalje u nogometu, a da temelji hrvatske nogometne reprezentacije počivaju na klubovima, i baš upravo zbog te činjenice, ova donacija ne samo da je važna za Goricu već i za hrvatski nogomet - izjavio je predsjednik Gorice Nenad Črnko.
 
Predsjednik uprave Međunarodne zračne luke Zagreb, Huseyin Bahadir Bedir, također je komentirao ovu vrijednu donaciju:
 
- Međunarodna zračna luka Zagreb u okviru svojega koncepta društveno odgovornog poslovanja osobito njeguje suradnju s lokalnom zajednicom na brojnim projektima. Jedan takav projekt je i suradnja s HNK Gorica kroz koji podupiremo školu sporta, sportskog razvoja djece i rada ženskog nogometa. Vjerujemo da će naša  suradnja doprinijeti i sportskim uspjesima na obostrano zadovoljstvo. 
Vrh