03.10.2021.

​HNK Gorica i Germania proširili sponzorsku suradnju

​HNK Gorica i Germania proširili sponzorsku suradnju Tvrtka Germania Sport i HNK Gorica potpisali su dvogodišnji partnerski ugovor na početku tekuće sezone, a sada su uspješnu suradnju odlučili još proširiti. Igrači Gorice tako će u budućim utakmicama na dresu nositi logo istaknutog sponzora. 

Službenom potpisivanju proširenja suradnje prisustvovali su predsjednik kluba Nenad Črnko, direktorica marketinga Gorice Barbara Zgrurić, direktorica marketinga Germania Sport Jasmina Batarilo-Ćerdić i član Uprave Germania Sport kladionica Marijo Tolj. Dresove sa sponzorskim logom na rukavu predstavili su igrači Gorice Martin Šroler, Vlatko Stojanovski i Matar Dieye.

Veliko nam je zadovoljstvo jer smo proširili suradnju s jednim od najstabilnijih i najambicioznijih hrvatskih prvoligaša, HNK Goricom. Germania je tvrtka koja podržava rad sportskih klubova i razvoj sporta u lokalnim sredinama te se veselim nastavku suradnje s HNK Goricom”, rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić.
U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je u vrlo kratkom periodu postao najpouzdaniji i najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Službena stranica našeg sponzora https://www.germaniasport.hr/hr#/
Vrh