08.08.2023.

HNK Gorica i Gašparić Grupa nadogradili uspješnu suradnju

HNK Gorica i Gašparić Grupa nadogradili uspješnu suradnju HNK Gorica i Gašparić Grupa surađuju već dugi niz godina, a ove godine je dosadašnja uspješna suradnja nadograđena ugovorom o partnerstvu za mobilnost kluba, u sklopu kojeg smo preuzeli i četiri vozila Hyundai Tucson.

Ključeve svog novog Hyundai vozila preuzeo je trener Željko Sopić, a predaji vozila u autosalonu u Velikoj Gorici, prisustvovali su i igrači Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir te predsjednik kluba Nenad Črnko.

- Vjerujem da će i jednima i drugima ova suradnja donijeti brojne benefite u budućnosti, a mi ćemo dati sve od sebe da još kvalitetnije prezentiramo svoj grad i naše partnere - izjavio je predsjednik Črnko.

Ova suradnja je svijetli primjer kako poslovni sektor i sportske organizacije mogu zajedno djelovati u korist lokalne zajednice, postavljajući temelje za održivi sportski razvoj i promicanje zdravog načina života među mladima.

- Od osnutka 1982. godine, u srcu Velike Gorice, naša je tvrtka pronašla put kontinuiranog širenja poslovanja, što je danas dovelo do ponosne pozicije jednog od vodećih multi-brand prodajno-servisnih centara u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Uvijek težimo jačanju svoje uloge u poticanju lokalnih inicijativa, posebice kada se radi o sportu i poticanju mladih da razvijaju svoj potencijal kroz treninge i zdrav način života. Također, moram istaknuti kako smo izrazito ponosni što u našem gradu imamo prvoligaša te vjerujemo kako kroz obnovljenu suradnju, HNK Gorica i Gašparić Grupa pokazuju kako lokalna zajednica nije samo mjesto gdje se živi, već i mjesto gdje se ostvaruju snovi - istaknula je Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupe.

Na lokaciji Gašparić Grupe u Velikoj Gorici, nalazi se prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Smart, Hyundai, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep i Mitsubishi vozila, a više o našem partneru potražite ovdje.
Vrh