27.05.2023.

Gostovanje za kraj sezone: "Naša je obaveza pružiti što bolju partiju"

Gostovanje za kraj sezone: Pred nogometašima Gorice je posljednjih 90 minuta ove sezone, a odigrat će ih na Maksimiru protiv Dinama s početkom u 19:15 sati. Nakon velike 5:2 pobjede u prošlom kolu protiv Varaždina, Gorica na posljednje gostovanje može ići bez pritiska.

- Znamo da nam je to bio glavni cilj s obzirom u kakvoj smo se situaciji nalazili, ali stiže nova utakmica, igramo protiv prvaka na Maksimiru na kojem će sigurno biti jako puno ljudi. Naša je obaveza da pružimo što bolju partiju, iako to neće biti lagan zadatak jer imamo velikih problema sa sastavom - rekao je trener Sopić pa krenuo čitati popis igrača na koje vjerojatno neće moći računati u nedjelju:

- Suk, Jurić, Banić, Petković, Štiglec, Raspopović, Pršir, Mrzljak i Fućak, to su igrači koji bi falili i puno većoj ekipi, ali postoji mala šansa da se neki od njih oporave do utakmice. Bez obzira na sve, igrat će oni koji su spremni i nadam se dobrom rezultatu.

Gorica je u prošla dva susreta s Dinamom uzela bod, a motivacije neće nedostajati ni za posljednje kolo.

- Naravno da neće. Svako bi htio pobijediti Dinamo, pogotovo na Maksimiru. Dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo - kazao je Kapulica, koji će ovu turbulentnu sezonu pamtiti i po svom prvijencu u dvoboju s Lokomotivom.

- To nije mala stvar, ne samo za mene već za bilo kojeg igrača koji s 18 godina postigne svoj prvi pogodak u seniorskom nogometu. Šteta što tu utakmicu nismo pobijedili...
Vrh