06.03.2024.

Gorički reprezentativci u akciji

Gorički reprezentativci u akciji Juraj Frigan i Mihael Kelava dobili su poziv u hrvatsku U-15 reprezentaciju koja će u ožujku odigrati dvije prijateljske utakmice sa Sjevernom Makedonijom - prva je na rasporedu u utorak, 12. ožujka od 16 sati u Sisku, a druga dva dana kasnije u Petrinji od 11:30 sati.

Luka Vrzić dobio je poziv, a Fran Kasumović pretpoziv za U-17 reprezentaciju Hrvatske koju ovog mjeseca u Portugalu očekuju kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatska će tom prilikom odmjeriti snage s Njemačkom (20. ožujka), Portugalom (23. ožujka) i Republikom Irskom (26. ožujka).

Okupljanje U-15 reprezentativaca bit će u ponedjeljak, 11. ožujka u Velikoj Gorici, a četiri dana kasnije sastat će se i U-17 selekcija.

Osim mlade hrvatske u-17 reprezentacije, u Portugal na kvalifikacije za Europsko prvenstvo U-19 reprezentacije Srbije, otputovat će naš Đuro-Giulio Đekić- Mladi reprezentativci će se okupiti u ponedjeljak, 18. ožujka u Beogradu, a u sklopu kvalifikacija će igrati protiv Portugala, Danske i Grčke.
Vrh