27.01.2023.

Gorici slijedi novo gostovanje: "Idemo po bodove!"

Gorici slijedi novo gostovanje: Nakon dvoboja na Maksimiru, Sopićevu momčad ove nedjelje čeka novo gostovanje - u Gradskom vrtu. Utakmica 19. kola protiv Osijeka igrat će se s početkom u 15 sati. 

- Imali smo dovoljno vremena za pripremu utakmice u Osijeku, nadamo se povoljnijim vremenskim uvjetima, makar su to stvari na koje ne možemo utjecati. Imamo više igrača na raspolaganju, iako su neki kartonirani, ali cilj je isti kao u utakmicama protiv Varaždina i Dinama, a to je da idemo po bodove - naglasio je trener.

Gorica je prve dvije utakmice ove polusezone završila istim rezultatom, 0-0, a kao što je trener istaknuo, situacija je takva da se mora ići po pobjedu, a za to će biti potrebno realizirati šanse jer Gorica je bez postignutog pogotka u prvenstvu od 15. kola. 

- Na Maksimiru nismo postigli pogodak zbog kvalitete Dinama i jer nam nisu dopustili da stvorimo previše prilika. Protiv Varaždina su dečki dali sve od sebe, nažalost neke prilike nismo iskoristili, ali zadovoljni smo načinom na koji smo odigrali i karakterom koji su dečki pokazali na terenu. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati više znanja i sreće da bi mogli osvojiti i tri boda - rekao je Sopić.

Tradicije su tu da se ruše, pa se nadamo da će Gorica nakon boda na Maksimiru srušiti još jednu tradiciju i prekinuti niz bez pobjeda u Gradskom vrtu još od 2018. godine. 

- Idemo u Osijek po bodove. Tamo, protiv Varaždina ili bilo koje druge ekipe za nas je finale. S tim stavom se spremamo cijeli tjedan i tako ćemo izaći na teren - rekao je Slavko Bralić, koji je u Goricu stigao na posudbu iz Osijeka.
 
Vrh