19.08.2023.

Gorica u završnici ostala bez boda: "Ovakve greške ne smijemo raditi!"

Gorica u završnici ostala bez boda: Juniori Gorice ispustili su bod koji su imali do 90. minute susreta na domaćem terenu. U 3. kolu poraženi su rezultatom 1-3 protiv momčadi Kustošije koja je u samoj završnici utakmice postigla dva pogotka. Strijelac za Goricu bio je Đuro-Giulio Đekić u 61. minuti.

- Prvo poluvrijeme je završilo bez golova i bez prevelikih šansi s obje strane. U drugom dijelu je Kustošija povela zbog individualne pogreške, ali na svu sreću vratili smo se brzim pogotkom za izjednačenje, uspostavili dominaciju i imali vratnicu, gredu, poništen pogodak i još dvije, tri dobre šanse. Međutim, na kraju smo primili pogodak u 90. minuti, a onda još jedan iz penala u sudačkoj nadoknadi... - komentirao je susret trener Marko Radanić.

Nogometaši Gorice u sljedećem kolu igraju ponovno kod kuće, protiv Dugopolja i ne smiju si dopustiti novi pad koncentracije u završnici.

- Kao što sam rekao i nakon drugog kola, ovo je HNL, borba za bodove u svakoj utakmici. Ovakve greške ne smijemo raditi jer utakmica se igra dok sudac ne svira kraj - istaknuo je Radanić.
Vrh