19.01.2023.

Gorica u subotu ide u goste Dinamu: "Na Maksimiru ćemo nastupiti sa svježim snagama"

Gorica u subotu ide u goste Dinamu: Samo tri dana nakon utakmice protiv Varaždina, čeka nas novi prvenstveni dvoboj koji će se igrati na Maksimiru protiv Dinama. Ogled 18. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u subotu od 17:30 sati. 

- Dečki koji su jučer istrčali su definitivno dali svoj maksimum na onakvom terenu. Jedini segment s kojim ne mogu biti zadovoljan je realizacija, ali zadovoljni smo načinom na koji smo se borili i s kakvim gardom smo izašli. Na kraju nas sreća nije nagradila, ali nadam se da će se negdje drugdje vratiti - osvrnuo se trener na svoju prvu službenu utakmicu na klupi Gorice.

- Nema se što puno kriti, Dinamo je favorit u toj utakmici. Za bilo koju ekipu gostovanje na Maksimiru je zahtjevno, jer ekipa takve kvalitete kao što je Dinamo ti ostavi "mrvice". Ako ih uzmeš onda se možeš nečemu nadati, u suprotnom je teško do bilo kakvog uspjeha, odnosno boda ili tri - zaključio je Sopić.

Kadar Gorice za sljedeću će utakmicu biti puno širi, jer će pravo nastupa imati petorica novih igrača - Ćosić, Bralić, Fućak, Matavž i Petković.

Vrijeme nam ponovno neće ići na ruku, očekuje se snijeg sljedećih dana pa i na dan utakmice, ali to nije neuobičajeno za ovo doba godine i ne smije previše utjecati na našu izvedbu na terenu.

- Znamo što možemo očekivati, što možemo po takvom vremenu, a što ne tako da to neće biti problem. Svaka utakmica je važna za nas. Dinamo je jak protivnik, ali mi znamo svoje snage, imamo i nove igrače i očekujem dobru utakmicu - rekao je Steenvoorden.
Vrh