01.04.2022.

Gorica u Šibeniku: 'Opasno je misliti da smo mi ovdje favoriti'

Gorica u Šibeniku: 'Opasno je misliti da smo mi ovdje favoriti' Nakon kratke reprezentativne stanke, HNK Gorica nastavlja s izazovima u okviru HT Prve lige. U 29. kolu red je na gostovanje na Šubićevcu, kod HNK Šibenika, trenutačno osmoplasirane momčadi na tablici.

- Dobro nam je došla ova pauza, da se malo resetiramo, da napunimo akumulatore za sve ono što nas čeka. Imamo problema s ozljedama i izostancima, ali nećemo se žaliti. Odradili smo dobar mikro ciklus, zaokružili ga prijateljskom utakmicom protiv Jaruna, i započeli s pripremom za Šibenik - rekao je trener Samir Toplak pa nastavio:

- Šibenik nije u optimalnom stanju u posljednje vrijeme, ali u ovoj se ligi više puta pokazalo da to može biti i dvosjekli mač. Ako i na trenutak pomislimo da smo mi nekakvi veliki favoriti, ako ne budemo na svojih sto posto, imat ćemo problema. Ja sam tu da pripremim igrače da budu na svom maksimumu, a uspijem li u tome, možemo se nadati novom dobrom rezultatu.



Zbog kartona neće biti Muse Muhammeda i Caia Cruza, zbog ozljeda će izostati Joey Suk, Matija Dvorneković i Paulius Golubickas, a u kadar se vraćaju Matthew Steenvoorden i Jozo Šimunović.

- Atmosfera u momčadi je dobra, bili smo dobri u posljednje tri utakmice, a ja vjerujem da i u Šibeniku možemo nastaviti u istom stilu - rekao je Toni Fruk.

Vrh