30.09.2021.

Gorica u gostima: 'Oporavili smo se od šokova, idemo po bodove u Šibenik!'

Gorica u gostima: 'Oporavili smo se od šokova, idemo po bodove u Šibenik!' Nakon dva šokantna poraza, prvo od Osijeka, a onda i od Rijeke, nogometaši HNK Gorice okreću se novom izazovu. Već u petak, s početkom u 18 sati, na redu je gostovanje kod HNK Šibenika na Šubićevcu, u prvoj utakmici 11. kola HT Prve lige.

- Rezultat nas ne može veseliti, to je jasno, ali s puno toga što smo prikazali imamo razloga biti zadovoljni. Iz posljednje dvije utakmice mogli smo izvući puno više od ove nule, ali što je, tu je. Vrijeme se ne može vratiti, možemo jedino okrenuti se novoj utakmici, koja će također biti zahtjevna, kao i sve dosad. Moramo dati sve od sebe i pokušati uzeti bodove, nema druge - rekao je trener Rendulić pa se okrenuo ogledu sa Šibenikom:

- Zbog kartona ćemo biti bez Lovrića, Doke, Pršira i Delfija, a još od utakmice u Kupu smo bez Steenvoordena. Opet nećemo biti kompletni, ali nema kukanja, imamo dovoljno igrača, svi oni su spremni da iskoriste priliku kad dođe. Ako dobro treniraš i radiš, nema razloga da tako ne bude. Mi od svog plana nećemo odstupati, ići ćemo na Šubićevcu otvorenoga garda i pokušati uzeti sva tri boda, jer za to imamo kvalitetu. 


Uz loše vijesti po pitanju izostanaka, tu su i dobre vijesti, koje kažu da se u konkurenciju vraćaju Jovičić, Krizmanić i Kalik, a to znači i da će biti manje "kemijanja" s pozicijama.

- Iskreno, veseli me što se vraćam u vezni red. Trudio sam se biti što bolji na poziciji stopera, ali mislim da se vidjelo da to nije moja prirodna pozicija... No sad je sve to iza nas, nakon dan-dva šoka vratili smo se u normalu, oporavili se od svega što se događalo i okrenuli se sljedećoj utakmici, jer ona dolazi vrlo brzo. Šibenik ima svoje kvalitete, pokazao je ove sezone da se radi o jako dobroj momčadi, no mi znamo tko smo i što smo, idemo tamo pokušati ostvariti svoj cilj - kazao je Hrvoje Babec.
Vrh