11.03.2022.

Gorica u gostima kod Osijeka: 'Bitno je da budemo hrabri i da želimo igrati'

Gorica u gostima kod Osijeka: 'Bitno je da budemo hrabri i da želimo igrati' Tjedan dana nakon pobjede protiv Hrvatskog dragovoljca (4-0), nogometaše Gorice čeka nova prilika za upisati bodove. Ove nedjelje igrat će se u gostima kod Osijeka, s početkom u 17:05 sati, a ogled 27. kola HT Prve lige najavili su trener Samir Toplak i igrač Aleksandar Jovičić.

- Vrijeme nam je u ovom trenutku najbitnije jer imamo puno toga za raditi i ispravljati. Vjerujem da ćemo svakim danom biti sve bolji, kompaktniji i da će igrači polako hvatati neke moje ideje. Pomak na tom planu očekujem već u Osijeku. Čeka nas jako teška utakmica i protivnik, koji je s pravom pretendent za naslov i koji ima odličnog trenera - rekao je trener Topak.

Prošli međusobni ogled Gorice i Osijeka završio je remijem (1-1), dok je ranije ove sezone Osijek slavio na Gradskom vrtu s 3-2.

- Prerano je očekivati da ćemo vidjeti neku novu Goricu, za to treba vremena. Gorica ima temelj, u pitanju su samo detalji i ne treba puno toga mijenjati. Dobro je što su se oporavili i Jurica Pršir i Krešimir Krizmanić, koji su izašli zbog ozljede u prošloj utakmici, a u trening se vratio i Matthew Steenvoorden - kazao je trener.

Zbog kartona u kadru neće biti Anthony Kalik, a zbog ozljede trener neće moći računati ni na Joeya Suka.

- Prekid negativnog niza i pobjeda protiv Hrvatskog dragovoljca je značila puno za naše samopouzdanje. Došao je novi trener, pred nas postavio neke nove zahtjeve i vjerujem da će svakim danom i novim treningom biti sve bolje i bolje. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju u Osijeku, ali i u utakmicama koje nas još očekuju - kazao je kapetan Aleksandar Jovičić.
Vrh