18.04.2023.

Gorica ove nedjelje dočekuje Rijeku: Ulaznice u prodaji!

Gorica ove nedjelje dočekuje Rijeku: Ulaznice u prodaji!

Počela je prodaja ulaznica za utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a u kojem će Gorica dočekati Rijeku. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 15 sati. 

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 8 eura
Sektori A2, B2 - 8 eura
Sektori A3, B3 - 6 eura
Sektor C2 - 6 eura

NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 12 eura
Sektori A2, B2 - 12 eura
Sektori A3, B3 - 10 eura
Sektor C2 - 10 eura

*Za gostujuće navijače namijenjen je sektor C2.

VIP
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 13:00 sati, kada počinje prodaja na blagajnama.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajne će raditi od 13:00 sati

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 

Vrh