13.02.2023.

Gorica odigrala 2:0 s HAŠK-om

Gorica odigrala 2:0 s HAŠK-om Na Rujevici je Gorica pokazala puno više nego tjedan dana ranije u dvoboju sa Šibenikom, ali i dalje nedovoljno za pobjedu ili barem bod. Sljedeći dan trener Sopić okupio je momčad za prijateljski susret na domaćem terenu protiv HAŠK-a. Priliku su dobili igrači koji nisu upisali minutažu protiv Rijeke, par igrača koji su u igru ušli u drugom poluvremenu i nekoliko juniora. 

Utakmica je rezultatski bila preslika prvenstvenog dvoboja 21. kola, ovaj put s pobjedom Gorice. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka bez nekih većih prilika dok su u drugom dijelu postignuta dva, u gotovo istu minutu kao oni na Rujevici. U 51. minuti strijelac je bio Fućak, a u 86. je zabio Nezirović, desetak minuta nakon što je s klupe zamijenio Štigleca. 

Utorak će za Goričane biti slobodan dan, a u srijedu kreću pripreme za gostovanje u nedjelju kod Hajduka na Poljudu. 
HNK Gorica - NK HAŠK 2:0 (0:0)
Velika Gorica. Gradski stadion.
STRIJELCI: 1-0 Fućak (51'), 2-0 Nezirović (86')
GORICA: Žiger - Raspopović, Josić, Vojtko, Štiglec - Fućak, Julardžija, Pliushch, Kapulica - Vujnović, Jurić. Igrali su još Nezirović, Vuko, Đekić, Keita, Cundeković.
HAŠK: Fras - Bukovac, Musolin, Škegro, Stojanović - Nikolić, Buzuk - Rihtar F., Čarapina, Rihtar B. - Krešić. Igrali su još Lipovac, Pintarić, Bogdanović, Validžić, Pernar, Gulin.

Po završetku utakmice pred kameru su stali pomoćni trener Mensur Mujdža i Luka Kapulica, kapetan u prijateljskoj utakmici.

Vrh