19.08.2023.

Gorica na Opus Areni: "Mislim da smo se maksimalno pripremili za igru Osijeka!"

Gorica na Opus Areni: Nakon kraće stanke zbog odgode utakmice protiv Rijeke, točnije 15 dana od remija na Maksimiru protiv Dinama, nogometaše Gorice čeka gostovanje kod Osijeka. Ogled 5. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je ove nedjelje od 21:00 sati na novoj Opus Areni.

- Sigurno nije ugodno kada nemate natjecateljsku utakmicu, zato smo mi taj prazan hod pokušali popuniti s dvije prijateljske utakmice, s Kurilovcem i Lokomotivom. Nije lagano naći suparnika u tjednu u kojem pretežno svi igraju utakmice. S druge strane, mislim da smo svi zdravi i da ćemo spremni dočekati utakmicu, po meni na našem najboljem stadionu. Čeka nas dobra atmosfera i Osijek u uzlaznoj putanji s vanserijskom individualnom kvalitetom našeg bivšeg igrača Lovrića, zatim Caktaša, Miereza, to su sve kvalitete iznad HNL-a. Najvažnija stvar je da ne podlegnemo atmosferi, ostanemo fokusirani svih 90 minuta i onda možemo ostvariti pozitivan rezultat - rekao je trener Željko Sopić.

Na Opus Areni očekujemo i velik broj naših navijača, a igrati na takvom stadionu i u takvoj atmosferi dodatna je motivacija za naše igrače. Uz to, za Josipa Mitrovića ta utakmica znači još nešto.

- Bit će to posebna utakmica, moja 100. u dresu Gorice. Jako sam zahvalan klubu što mi je dao šansu da odigram toliko utakmica i sretan što me zdravlje poslužilo u ove tri sezone koliko sam ovdje - kazao je.
Vrh