27.10.2023.

Gorica ide u goste Rijeci: 'Mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata'

Gorica ide u goste Rijeci: 'Mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata' Na krilima pobjede protiv Dinama, nogometaši Gorice ove nedjelje odlaze u goste bivšem treneru Željku Sopiću na Rujevicu. Susret 13. kola prvenstva igrat će se s početkom u 15 sati, a najavili su ga trener Dinko Jeličić i igrač Merveil Ndockyt. 

- ​Uz koncept igre koji smo pokušavali provesti protiv Dinama i uz ispravak nekih detalja koji nisu bili dobri, mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata u Rijeci - rekao je trener Jeličić, koji vjerojatno za ovu utakmicu neće moći računati na Majstorovića zbog problema sa zadnjom ložom. 

Trener Jeličić istaknuo je i da Gorica ima još ogroman prostor za napredak.

- Imamo velike rezerve i to me možda i najviše veseli. Došao sam u trenutku kada je ekipa već ušla u sezonu, pozitivno je bilo što smo brzo nakon toga imali pauzu u kojoj smo mogli još nešto odraditi. Međutim, sada smo već ušli smo u ritam kada su utakmice učestalije, nemamo puno vremena raditi na detaljima koji su bitni, kao na primjer da osvježiš momčad na vrijeme, da ne pretjeraš s volumenom rada... Priliku za nadogradnju vidim u reprezentativnim pauzama, a naravno i dolaskom prijelaznog perioda kada će biti puno više vremena za raditi na tim detaljima...

Svoja razmišljanja uoči gostovanja na Rujevici iznio je i Merveil Ndockyt. 

- Očekujem sličnu utakmicu kao protiv Dinama jer u ovom trenutku Rijeka ima samopouzdanje i prvi su na tablici. Moramo biti fokusirani cijelu utakmicu i igrati maksimalno ozbiljno - kazao je.

 
Vrh