22.12.2020.

Gorica i Frischeis nastavljaju sponzorsku suradnju

Gorica i Frischeis nastavljaju sponzorsku suradnju Potpisivanjem novog sponzorskog ugovora, tvrtka J.u.A. Frischeis d.o.o., najveći hrvatski trgovac drvom i drvnim materijalima, ostaje jedan od najvažnijih partnera HNK Gorice u ovoj sezoni.

Unatoč ekonomskoj krizi izazvanom pandemijom koronavirusa, nastavak višegodišnje uspješne sponzorske suradnje razlog je za obostrano zadovoljstvo. U prostorijama Kluba, potpis na novi ugovor stavili su Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice te Daniel Sim, direktor tvrtke Frischeis.

Međunarodna tvrtka Frischeis s radom je započela prije više od 70 godina u Stockerauu, gradu u Austriji, a danas je prisutna na 59 lokacija u čak 18 zemalja Srednje Europe te je vodeći veletrgovac za drvo i drvne materijale. Uspostavu poslovnih odnosa u Hrvatskoj započeli su 1999. godine, a samo dvije godine kasnije otvorena je podružnica u Velikoj Gorici.

Frischeis se ubraja u vodeće dobavljače gotovih vrata i dovratnika u Hrvatskoj, a osim gotovih vrata visoke stolarske kvalitete, proizvođaču vrata nude jedinstveni asortiman proizvoda, kao što su saćasti ulošci, cjevaste iverice, vrata s ukladom, šperploče, furniri... Više o našem partneru možete pročitati ovdje.






 
Vrh