04.11.2021.

Gorica gostuje kod Slaven Belupa: 'Očekuje nas sve, samo ne laka utakmica'

Gorica gostuje kod Slaven Belupa: 'Očekuje nas sve, samo ne laka utakmica' Pred nogometašima Gorice je 15. kolo HT Prve lige, u kojem će snage odmjeriti sa Slaven Belupom, trenutno devetoplasiranoj momčadi prvenstva. Utakmica će se igrati u petak od 18 sati na Gradskom stadionu "Ivan Kušek Apaš" u Koprivnici, a najavili su ju vratar Gorice Dominik Kotarski i trener Krunoslav Rendulić.

Ako izuzmemo dužu ozljedu Juniora, svi su zdravi i spremni, nemamo kartoniranih igrača. Očekujem da ćemo pružiti ponovno dobru igru, kao i protiv Dinama, ali da smanjimo greške i zabijemo. Na nama je da budemo što efikasniji i što kvalitetniji u napadu i da u Koprivnici upišemo pobjedu - kazao je trener Rendulić. 

U posljednjem kolu Gorica je u gustoj magli na Gradskom stadionu odigrala 0-2 protiv Dinama, dok je Slaven Belupo uzeo je tri boda na domaćem terenu protiv Hajduka rezultatom 3-2.

Slaven Belupo je u zadnjih nekoliko utakmica podigrao razinu svoje igre, igraju jako dobro i kao nagrada je stigla ta pobjeda protiv Hajduka. Očekuje nas sve, samo ne laka utakmica - zaključio je trener.


S trenerom se složio i vratar Dominik Kotarski:

- Slaven Belupo je u rezultatskom zanosu, dobili su Hajduk, dobro su odigrali i par prošlih kola, ali mi imamo kvalitetu te čvrsto vjerujemo u tri boda koja su imperativ i mislim da možemo pobijediti.
Vrh