11.01.2024.

Gorica Arena Kup otvorila visokom pobjedom protiv Radničkog

Gorica Arena Kup otvorila visokom pobjedom protiv Radničkog Nakon 3:0 protiv Rudeša, momčad Gorice je i drugu provjeru završila bez primljenog pogotka. Dan poslije dolaska u Medulin, dečki su odigrali prvu utakmicu na Arena Cupu protiv Radničkog Novi Beograd te su slavili s visokih 5:0.

Gorica je susret započela u sljedećem sastavu: Banić - Raspopović, Maloča, Krizmanić, Štiglec - Pršir, Mrzljak - Mitrović, Vujnović, Jurić - Matavž, a na klupi su bili: Radošević, Leš, Blummel, Ilečić, Munksgaard, Jug, Fall, Kapulica, Matković, Vuko, Sagna.

S promjenama na semaforu krenulo je u drugom poluvremenu kada je Ante Matej Jurić u samo pet minuta uspio postići hat-trick. Prvi pogodak zabio je u 47. minuti na asistenciju Tima Matavža, drugi dvije minute kasnije nakon ubačaja Dine Štigleca s lijeve strane, a treći put je mrežu zatresao u 52. minuti nakon povratne lopte Josipa Mitrovića.

U 75. minuti Luka Kapulica je lijepo iznio loptu i dodao za Aronu Falla koji je prizemnim udarcem svladao vratara Radničkog za novo povećanje vodstva, a na konačnih 5:0 u 87. minuti postavio je Patrik Jug nakon kornera kojeg je izveo Sven Blummel.

Sljedeća utakmica na rasporedu je ove nedjelje, u isto vrijeme (14:30 sati) protiv Istre 1961.
Vrh