29.09.2021.

Gašparić Grupa produžila suradnju s HNK Goricom

Gašparić Grupa produžila suradnju s HNK Goricom Gašparić Grupa, prijatelj HNK Gorice i grada Velike Gorice, i u naredom će razdoblju biti partner i podrška našega kluba u pokušaju ostvarivanju svih ciljeva na sportskom terenu, ali i izvan njega.

- HNK Gorica je ponos grada Velike Gorice i pokazatelj kako je uspjeh moguć s pravom vizijom i dobrim namjerama. Gašparić Grupa je dio Velike Gorice od svojih početaka i oduvijek je njegovala dobre lokalne odnose pa nam je izrazito drago da možemo surađivati i s ponosom Velike Gorice, HNK Goricom - istaknula je Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupacije

Gašparić Grupa, dodali su iz grupacije, ovom suradnjom želi podržati lokalni razvitak i bolju suradnju te potaknuti društveno odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici. Cilj suradnje je jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala Velike Gorice. Svaka lokalna zajednica koja na taj način prepozna razvitak sporta kao društveni cilj, već će u ranoj fazi projekta ostvariti i mogućnost profitabilnosti kroz sport koji se ne odnosi samo na profit od evenata, već kroz niz drugih koraka koje su usko vezane uz gospodarski i marketinški razvoj sporta i lokalne zajednice.

- Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s Gašparić Grupom u razdoblju iza nas i sretni smo što se ta suradnja nastavlja. Vjerujemo da spoj ovakva dva brenda našega grada, kao što su Gašparić Grupa i HNK Gorica, može donijeti samo obostrano zadovoljstvo i u vremenu pred nama - istaknuto je iz kluba.

Gašparić Grupa je jedan od najvećih ovlaštenih automobilskih multi brand centra u Hrvatskoj. Na lokaciji u Vukovini nalazi se prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat i Jeep vozila te smo generalni distributer za Mitsubishi Motors vozila za Republiku Hrvatsku, s tradicijom i iskustvom od preko 30 godina.

U sklopu grupacije objedinjene su usluge prodaje i održavanja novih i rabljenih vozila, kao i dugoročnog najma po sistemu full-fleet service. 

- Zbog toga su naši klijenti potpuno bezbrižni te mogu uživati u vožnji svojih limenih ljubimaca, dok će brigu o održavanju, osiguranju te ostaloj podršci prepustiti nama - poručuju iz Gašparić Grupe.
Vrh