16.05.2022.

Fruk, Kotarski i Pršir na popisu U-21 reprezentacije

Fruk, Kotarski i Pršir na popisu U-21 reprezentacije Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan uvrstio je trojicu Goričana na popis za kvalifikacijske oglede u lipnju. U akciji u kojoj mlade Vatrene čekaju susreti protiv Norveške i Estonije, sudjelovat će Toni Fruk, Dominik Kotarski i Jurica Pršir. Prva utakmica igrat će se 3.lipnja u Drammenu, a pet dana kasnije Hrvatska će gostovati u Parnu kod Estonije.  

Popis svih pozvanih igrača:

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Nikola Čavlina (Dinamo), Karlo Sentić (Varaždin).

Braniči: Boško Šutalo (Hellas Verona), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (HSV), Josip Šutalo (Dinamo), Nikola Soldo (Lokomotiva), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Josip Stanišić (Bayern), Roko Jurišić (Hrvatski dragovoljac).

Vezni: Martin Baturina (Dinamo), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Toni Fruk (Gorica), Veldin Hodža (Hrvatski dragovoljac), Luka Stojković (Lokomotiva).

Napadači: Antonio Marin (Šibenik), Roko Šimić (RB Salzburg), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Stipe Biuk (Hajduk), Gabriel Vidović (Bayern), Dion Drena Beljo (Istra 1961), Igor Matanović (St. Pauli).
Vrh