11.02.2023.

Fokus na Rijeku: "Rad, rad i samo rad!"

Fokus na Rijeku: Ove nedjelje na redu je utakmica 21. kola SuperSport HNL-a koja će se igrati na Rujevici od 17:10 sati. Dvoboj protiv Rijeke najavili su trener Željko Sopić i igrač Ivan Tomečak.

- Nadam se da smo svi svjesni situacije u kojoj se nalazimo nakon lošeg izdanja protiv Šibenika. Idemo na Rujevicu protiv goropadne Rijeke koja je uzela sedam bodova u prve tri utakmice i odigrala jako dobru utakmicu protiv Hajduka, ali idemo pokušati izboriti što bolji rezultat - rekao je trener.

Dozu optimizma daje 4:0 pobjeda u prijateljskoj utakmici protiv Radničkog u ponedjeljak.

- Prijateljske utakmice ponedjeljkom ćemo koristiti za one igrače koji nisu dobili dovoljnu minutažu, kako bi osjetili 90 minuta i pokušali se nametnuti za početni sastav. Neki od njih su to pokazali protiv Radničkog i mislim da mogu na njih računati na Rujevici tako da će biti par promjena i priliku će dobiti oni koji su bolje radili - istaknuo je Sopić.

Brza podloga često stvara probleme ekipama koji dođu u goste na Rujevicu, a jedan od igrača koji najbolje poznaje teren u Rijeci je Ivan Tomečak. 

- Znamo da nas čeka teško gostovanje, na jednom od najboljih i nabržih terena u ligi. Bitno je da što prije polovimo kako lopta odskače i adaptiramo se, to je nogomet - rekao je Tomečak.
Vrh