03.05.2023.

Druženje s učenicima OŠ Nikole Hribara

Druženje s učenicima OŠ Nikole Hribara Uoči iduće utakmice na Gradskom stadionu protiv Slaven Belupa, Josip Mitrović, Luka Kapulica i Toni Fruk družili su se s učenicima iz OŠ Nikole Hribar.

Naši igrači su iskusili pravi povratak u klupe jer ih je učiteljica Petra dočekala s puno blic pitanja. Djecu je najviše zanimalo kako je našim igračima bilo u školi, koji im je predmet bio najdraži, koji nisu baš voljeli, a nisu izostala ni pitanja o najdražim pobjedama i golovima. Nakon simpatične recitacije koju su školarci pripremili, veselo druženje završilo je matematičko - nogometnim zadatkom na ploči i fotografiranjem.

Naši dečki su u goste, naravno, stigli s poklonima - ulaznice za važnu utakmicu u subotu i lopte za dvoranu koje će moći koristiti svi učenici, a praznih ruku nisu bili ni prvašići već su nam poklonili prigodan crtež koji će svakako naći posebno mjesto u našem klubu. 

U fotogaleriji možete pogledati izdvojene fotografije i djelić odlične atmosfere iz učionice, a učiteljici Petri i OŠ Nikola Hribar zahvaljujemo na gostoprimstvu.
Vrh