23.04.2022.

Dinamo stiže u Goricu: 'Oni će biti drukčiji nego dosad, ali mi se bavimo sobom'

Dinamo stiže u Goricu: 'Oni će biti drukčiji nego dosad, ali mi se bavimo sobom' Sezona se bliži kraju, na redu je 32. kolo HT Prve lige, a njega će svojim ogledom u nedjelju od 19.05 sati, na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, zatvoriti HNK Gorica i GNK Dinamo.

- U dobrom smo raspoloženju, bez obzira na probleme koje imamo u kadru. Krpamo se već nekoliko kola, ali nismo u situaciji da moramo kukati. Izvlačimo maksimum iz kadra koji imamo i mislim da ćemo opet biti dobri, hrabri i odlučniji nego u Splitu. Napravili smo neke promjene u kadru, treniramo cijeli tjedan jako dobro i vjerujem da će se to vidjeti i na utakmici - rekao je trener Samir Toplak, svjestan da promjena na Dinamovoj klupi onemogućava klasičnu pripremu za utakmicu.


- Očekujem drukčiji Dinamo nego do sad, jer s novim trenerom uvijek dođe i nova energija. Iznimno cijenim kolegu Čačića, i kao čovjeka i kao trenera, napravit će sve da izvuče maksimum iz svoje momčadi, ali mi smo apsolutno bacili na stranu sve probleme koji muče Dinamo. Bitno je kako ćemo se mi postaviti, bavimo se načinom kako ćemo pristupiti, kakve ćemo taktičke varijante odabrati... Za trenera je svaka utakmica jedna od lakših što se motivacije tiče, dolazi prvak, vodeća momčad prvenstva, bit će i puno ljudi na tribinama i svaki igrač u takvim bi okolnostima morao dati maksimum - kaže Toplak.

Uz ozlijeđene Suka i Dvornekovića, za utakmicu neće konkurirati ni Cheick Keita, koji ima tri žuta kartona, ali vraća se Golubickas, manji zdravstveni problemi kod još dijela igrača se rješavaju...

- Atmosfera je jako dobra, unatoč porazu u Splitu. Svi smo svjesni da smo i tamo mogli uzeti nešto da smo bili samo malo bolji, ali to je iza nas. Radili smo jako dobro i svi jedva čekamo da krene utakmica u nedjelju - istaknuo je Anthony Kalik, pa zaključio:

- Svaka utakmica je važna, bez obzira na ime protivnika. Nikad dosad nismo pobijedili Dinamo, ali ja mislim da će u nedjelju biti drukčije.

Vrh