22.01.2021.

''Dinamo je favorit, ali nešto će se i nas pitati, dolaze u našu kuću!'

''Dinamo je favorit, ali nešto će se i nas pitati, dolaze u našu kuću!'
Bili smo svjesni odmah nakon završetka utakmice u Puli da smo mogli napraviti više, pogotovo u napadačkom dijelu igre, ali ostajemo pozitivni. Trebat će nam još malo vremena da se sve posloži, no optimist sam uoči svega što nas čeka, kaže trener HNK Gorice Siniša Oreščanin tri dana nakon otvaranja proljeća, a dan uoči sljedećeg izazova.

U subotu na Gradski stadion dolazi branitelj naslova i aktualni ligaški lider GNK Dinamo, utakmica počinje u 17.05 sati, a Goričani će ponovno imati isti cilj kao i svaki put - prekinuti seriju utakmica bez pobjede protiv kluba iz Maksimira.

- Dinamu ćemo prepustiti ulogu favorita, budući da posjeduje takvu individualnu kvalitetu kakvu posjeduje, ali nešto će se tu i nas pitati. Napravit ćemo sve da se što bolje pripremimo za utakmicu, da učinimo sve što je u našoj moći da dođemo do pozitivnog rezultata - istaknuo je trener Oreščanin.




U izostanku Kristijana Kahline, kojeg ni ovoga puta neće biti u kadru - jednako kao i Suka, Steenvoordena, Mitrovića i Delfija - kapetan je na otvaranju proljeća bio Aleksandar Jovičić, koji će pulski remi pamtiti po ozljedi na glavi.

- Čim smo se vratili kući, otišao sam to zašiti i dobio sam tri 'kopče' kao uspomenu na tu utakmicu. No to je iza nas, spremamo se za Dinamo i pokušat ćemo dati sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata. Slažem se s trenerom, Dinamo je u ulozi favorita, no to ne znači da ćemo se unaprijed predati. Ipak oni dolaze u našu kuću - kazao je Jovičić.
Vrh