06.04.2024.

Danas počinje prodaja ulaznica za Gorica - Dinamo

Danas počinje prodaja ulaznica za Gorica - Dinamo Danas od 20:00 sati počinje online prodaja za utakmicu 30. kola prvenstva između Gorice i Dinama koja je na rasporedu iduće subote, 13. travnja od 19 sati. 

Ulaznice za susret na Gradskom stadionu, navijači će moći kupiti klikom ovdje ili putem Aircash aplikacije po cijeni od 10 do 12 eura. Od ponedjeljka će ulaznice biti u prodaji i u našem Fan pointu, a radno vrijeme je od 14 do 18 sati.

CIJENE ULAZNICA
Sektori A2, B2 - 12 eura
Sektori A3, B3 - 10 eura
Sektori C1, C2 - 10 eura

GOSTUJUĆI NAVIJAČI
Za gostujuće navijače namijenjeni su sektori C1 i C2 na istočnoj tribini. Napominjemo da na dan utakmice neće biti prodaje na blagajnama za gostujuću tribinu.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 17:00 sati kada počinje prodaja na blagajnama.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 17:00 sati.

VAŽNO
  • Na zapadnu tribinu (domaću tribinu) neće moći ući navijači s obilježjima gostujućeg kluba (odjeća, navijački rekviziti i transparenti gostujućeg kluba).
  • Ulazi na stadion otvaraju se dva sata prije početka susreta, odnosno u 17:00 sati
  • Kako bi izbjegli gužvu prilikom ulaska, pozivamo navijače da na stadion dođu što ranije

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 
 
Vrh