19.03.2024.

Dan očeva na Gradskom stadionu

Dan očeva na Gradskom stadionu Povodom Dana očeva koji se u Hrvatskoj obilježava 19. ožujka na blagdan svetog Josipa, zaštitnika Hrvatske, organizirali smo događaj pod nazivom "Kod tata na poslu". Tako je vratar Gorice Božidar Radošević na Gradski stadion poveo sina Luciana, s Dinom Štiglecom su stigle kćeri Sara i Nika te sinčić Luka, kapetan Filip Mrzljak za ruku je vodio malenu Franku dok je u kolicima spavala četveromjesečna Lina, a Mario Maloča  na posao je doveo sinove Niku i Pavla dok je starija seka Tea morala ipak biti među klupama. Uz sve nabrojane, s tatom team managerom Gorice, došli su Lucas i Noah Dvorneković.
 

Nakon upoznavanja, dečki su se odmah uputili na pomoćni teren gdje je trener Tin Resler za njih pripremio zanimljiv trening, sve pod budnim okom tata. S obzirom da je ipak bila riječ o njihovom Danu, klub je pripremio prigodne poklone, matching majice tako da uvijek mogu biti usklađeni sa svojim mališanima.

Po završetku nogometnog dijela druženja, obišli smo prostorije stadiona, od ekonomata, konferencijske dvorane, fizio sobe pa do svlačionice gdje su se djeca pozdravila s igračima i svojim tatama koje je čekao prvi trening pod vodstvom novog trenera.

Svim tatama želimo sretan njihov dan! 
Vrh