21.08.2020.

Dambrauskas: Vrijeme je da pokažemo da možemo pobjeđivati u nizu i u gostima

Dambrauskas: Vrijeme je da pokažemo da možemo pobjeđivati u nizu i u gostima Nakon sjajne pobjede u Varaždinu, nogometašima Gorice slijedi novi izazov i novo gostovanje. Ovog puta protivnik će biti Slaven Belupo, a dvoboj će se igrati u subotu od 17:55 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš.

- Na tom terenu, na tom stadionu, nikome u ovoj ligi nije lako igrati, svi imaju problema i moramo se pripremiti na tešku utakmicu. Međutim, vjerujemo i u sebe, da napredujemo iz utakmice u utakmicu, a taj napredak neće stati. Potencijal je tu i vrijeme je da pokažemo da možemo pobjeđivati u nizu i u gostima - kazao je šef stručnog stožera Valdas Dambrauskas. 
 


- Svjesni smo da se ne živi na staroj slavi, moramo i dalje raditi,  ići utakmicu po utakmicu i potvrđivati sve ovo dobro što smo napravili u Varaždinu. To je jedini put koji smo si zacrtali i moramo se toga držati. Sigurno da nas čeka teška utakmica, ali trener nas je upozorio na analizi na neke njihove slabosti, našu snagu i vjerujemo da ako ispoštujemo što smo dogovorili, možemo pobijediti - rekao je Dario Čanađija.

Vrh