09.07.2020.

Dambrauskas: Bez Lovrića smo, ali momčad može nadoknaditi njegov izostanak

Dambrauskas: Bez Lovrića smo, ali momčad može nadoknaditi njegov izostanak Tri su još kola ostala do kraja ovosezonskog izdanja HT Prve lige, došli smo i do 34. kola, a njega će u petak od 20 sati, ogledom na našem Gradskom stadionu, otvoriti Gorica i Varaždin.



- Vjerujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu, ali i protivnici se sve bolje pripremaju za nas. Zato ću reći da su u utakmici protiv Varaždina pred nama novi izazovi, no s njima se moramo nositi i pokušati biti što bolji. Bit ćemo bez Kristijana Lovrića, koji je suspendiran zbog tri žuta kartona, neće biti ni Golubickasa i Čanađije, ali svi ostali su spremni za utakmicu. Neće biti lako zamijeniti Lovrića kao našeg najboljeg strijelca, no već smo dokazali da možemo biti momčad i kolektivnom igrom nadomjestiti svakog pojedinca - govorio je trener Valdas Dambrauskas uoči posljednjeg treninga pred utakmicu.



Ima manjih problem s ozljedama kod još nekih igrača, trener će istaknuti kako je to i normalno nakon ovako intenzivna dva mjeseca, no među spremnima će sigurno biti Hrvoje Babec.

- Varaždin je pokazao da je jako dobra i opasna momčad, kao što su to pokazali i svi ostali u ovoj ligi. Teško je svaki put, tako će biti i protiv Varaždina, moramo biti maksimalno fokusirani od početka do kraja. Siguran sam da ćemo biti spremni za sve što nas čeka, ići ćemo po sva tri boda - kazao je Babec.

Vrh