16.09.2023.

Čudesna subota za nogometnu školu Gorice!

Čudesna subota za nogometnu školu Gorice! Bila je ovo fantastična subota za nogometaše iz naše nogometne škole, koji su zajedno osvojili 28 od mogućih 30 bodova!

Krenimo redom, od najstarijih 😅

Juniori
Juniori Gorice svladali su Rudeš u 6. kolu Prve NL, rezultatom 4-2. Dvostruki strijelac bio je Arona Fall (15. i 53. minuta), a po pogodak su postigli Đuro-Giulio Đekić (37. minuta) i Patrik Đurašić (86. minuta).
Imala je Radanićeva momčad priliku i s bijele točke u 81. minuti, ali vratar gostujuće ekipe Cipan uspješno je obranio Đurašićev udarac.

Juniori 2
Momčad pod vodstvom trenera Igora Čaglja pobijedila je Dubravu Tim Kabel rezultatom 3-1. Nakon minimalnog vodstva na poluvremenu i izjednačenja gostiju u 51. minuti, naši su dečki u tri minute razmaka s dva pogotka potvrdili sjajnu igru.
Strijeci su bili Stjepan Kučiš u 37., Ivano Brkljača u 55. i Lovro Dukić u 58. minuti utakmice.

Kadeti
Nakon pobjede protiv Istre 1961, Gorica je u 6. kolu Prve NL uzela nova tri boda, ovog puta protiv vodećeg Osijeka!
Mrežu Osječana dva puta je tresao Luka Vrzić (38. i 53.) i jednom Tin Bojadžija (78. minuta). Utakmica je završila rezultatom 3-1.

Gorica trenutno drži četvrto mjesto na tablici, s 12 bodova kao i trećeplasnirani Hajduk i drugoplasirana Lokomotiva koji imaju utakmicu manje. Osijek ima bod više.

Kadeti 2
Istim rezultatom završen je i susret kadeta 2 i Dubrave Tim Kabel. Pogodak za vodstvo postigao je Armando Plečko u 21. minuti, a prije kraja prvog poluvremena gosti su izjednačili preko Kikića. U drugom dijelu, u strijece su se upisala još dva igrača Gorice - Krešimir Vidić i Ivan Fran Veltruski.

Pioniri
Na prvom mjestu prvenstvene tablice i dalje se nalaze naši pioniri koji su u ovom kolu podijelili bodove s Osijekom. Susret je završio 1-1, a pogodak za našu momčad postigao je Maro Radujković u 29. minuti.
U sljedećem kolu Gorica gostuje kod Dinama!

Pioniri 2
Pioniri 2 Gorice vratili su se s gostovanja kod Hrvatskog dragovoljca s punim plijenom. Goričani su poveli već u 2. minuti pogotkom Ivana Panižića, a na konačnih 0-2 postavio je Fran Fekeža u 15. minuti.

Mlađi pioniri
Tri boda protiv Hrvatskog dragovoljca upisali su i naši mlađi pioniri, koji su domaćina svladali s 2-1. HD je poveo u 23. minuti, a naša je momčad preokrenula u drugom poluvremenu. Pogodak za izjednačenje postigao je Vito Erent, a za tri pobjedu je zabio Vito Modlic.

Mlađi pioniri 2
mlađi pioniri 2 ostvarili su još jednu veliku pobjedu, ovaj put u gostima kod Vrbovca. Nakon 7:0 protiv NK Top prošlom kolu, dečku su ovog vikenda slavili s 5:0 golovima Grge Cerjaka, Frana Bukovca, Mateja Pušića, Ivana Tretinjaka (ag), i Juraja Hranilovića.

Limači i prstići vratili su se iz Dugog Sela s nova tri boda. Limači su pobijedili domaćina golovima Jurice Trupčevića, Ivora Žužića i Davida Drobnjaka dok su kod prstića strijelci bili Niko Marošević 2x, Filip Krkan, Mate Perković i Niko Deronjić.
Vrh