08.01.2022.

Caio Cruz zabio hat-trick u preokretu Žutih protiv Crvenih

Caio Cruz zabio hat-trick u preokretu Žutih protiv Crvenih Za kraj prvog tjedna zimskih priprema, napornog i zahtjevnog za igrače, trener Krunoslav Rendulić osmislio je međusobnu utakmicu u formatu 2x25 minuta. Podijelio je igrače na dvije momčadi, podijelio im markere onako kako je zamislio i dobio vrlo zanimljivu trening-utakmicu, s puno dobrih poteza i dramatičnim preokretom na kraju. Završilo je 3-2 za Žute, koji su gubili 2-1 do same završnice, pa u jednoj minuti dvaput zabili za pobjedu. Oba ta gola, kao i onaj prvi, postigao je Caio Cruz.

U momčadi sa žutim markerima našli su se Banić - Doka, Steenvoorden, Marjanović, Musa - Suk, Šroler - Delfi, Cruz, Dvorneković - Jurič, da bi u drugih 25 minuta Juriča zamijenio Brodić, a priliku je dobio i junior Vinko Skrbin. S druge strane, u crvenim markerima igrala je sljedeća postava: Kotarski - Mitrović, Ćurić, Jovičić, Keita - Babec, Golubickas - Benito, Kalik, Matar - Stojanovski, uz naknadni ulazak juniora Patrika Juga i Luke Brleka. 

Povela su Crveni preko Vlatka Stojanovskog, koji se našao na pravome mjestu nakon što je Banić odbio udarac Benita i pospremio loptu u mrežu. Do kraja prve polovice ovog ogleda vratili su se Žuti nakon lijepog proigravanja Delfija za Dvornekovića, koji je u sredini pronašao strijelca Cruza.

U nastavku su Crveni opet poveli, i to sjajnim udarcem Patrika Juga, koji je počistio rašlje Banićeva gola s nekih 20-ak metara, bio je to gol za "eurovizijsku razmjenu"... I činilo se da će tako i završiti sve do dvije minute prije kraja. Tad je prvu pogrešku Kotarskog iskoristio Cruz, koji je loptu poslao u prazan gol, da bi odmah u prvom napadu nakon kretanja s centra ponovno lopta došla do Kotarskog, i ponovno je tu Cruz, koji mu oduzima loptu i zabija za kompletiranje hat-tricka.

Nakon što su odradili ovaj susret, igrači će dobiti slobodnu nedjelju, za kratak predah, a od ponedjeljka se nastavlja s radom. Prvu prijateljsku utakmicu Gorica će odigrati u petak u 14 sati protiv slovenskog Radomlja na Gradskom stadionu.
Vrh