27.09.2021.

Caio Cruz produžio: Brazilac ostaje u Gorici do 2025. godine!

Caio Cruz produžio: Brazilac ostaje u Gorici do 2025. godine! Mladi brazilski napadač Caio da Cruz Oliveira Queiroz (18) potpisao je novi ugovor s HNK Goricom, koji će ga uz naš klub vezati do ljeta 2025. godine.

- Presretan sam što sam dobio priliku nastaviti svoj put u ovom, za mene posebnom klubu, i u sljedeće četiri godine.  Želio bih zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, svim trenerima i svim mojim suigračima, ali i mojoj obitelji te agenciji 12MANagment na potpori koju mi pružaju. Jedva čekam svaku sljedeću priliku da pomognem klubu na putu prema vrhu, prema velikim uspjesima - rekao je Caio, koji je u prvih pet kola juniorske 1. HNL upisao sedam pogodaka i tri asistencije.

Caio Cruz došao je u Veliku Goricu u prvim danima ove godine, nakon što je tijekom mlade karijere igrao za brazilske klubove Porto Vitorija i Vasco da Gama. Proljetni dio prošle sezone odigrao je na posudbi u trećeligašu NK Kurilovcu, a ove sezone golovima i asistencijama nosi našu juniorsku momčad u 1. HNL. Usput, sve snažnije kuca i na vrata naše prve momčadi.

Vrh