13.12.2022.

Bralić, Fućak i Petković novi su igrači Gorice!

Bralić, Fućak i Petković novi su igrači Gorice! Par dana nakon dolaska Filipa Mrzljaka, u klub su stigla još tri nova pojačanja. Branič Slavko Bralić i dvojica napadača Kristian Fućak i Vinko Petković novi su igrači Gorice, a dolaze nam na posudbu iz NK Osijeka.

- Sretni smo što smo u ovom trenutku uspjeli dovesti tri igrača Osijeka na posudbu do ljeta. Smatramo da Bralić, Fućak i Petković donose nogometnu kvalitetu, ali i karakter koji nam je potreban u borbi za opstanak. Želim im puno uspjeha u dresu Gorice - rekao je sportski direktor Mario Brkljača.  

Vinko Petković prvi dio ove sezone proveo je u redovima Istre 1961, u čijem je dresu upisao 14 nastupa i postigao dva pogotka. Karijeru je započeo u Šibeniku, a prije potpisa za Bijelo-plave igrao je u Hrvatskom dragovoljcu. 

Slavko Bralić ima ukupno 72 nastupa u Osijeku, od kojih 47 iz sezona 2013./14. i 2014./15. kada je prvi put bio dio momčadi iz Gradskog vrta, a njegov suigrač Kristian Fućak u Osijeku je skupio 14 nastupa i jednu asistenciju. 

Dečki, dobro nam došli!
Vrh