20.04.2021.

Bod na Šubićevcu: Šibenik - Gorica 1-1

Bod na Šubićevcu: Šibenik - Gorica 1-1 Na stadionu na Šubićevcu odigrana je utakmica 30. kola HT Prve lige između domaćeg HNK Šibenika i HNK Gorice.

ŠIBENIK - GORICA 1-1
ŠIBENIK. Stadion Šubićevac. Bez gledatelja. Sudac: Fran Jović (Zagreb). Pomoćnici: Luka Pušić (Zagreb) i Dejan Vuković (Zagreb). VAR: Duje Strukan (Split). AVAR: Vedran Đurasek (Sisak).
STRIJELCI: 1-0 S. Sahiti (40), 1-1 Delfi (87)
ŠIBENIK: Rogić - Pajić, Batarelo (od 86. Rak), Schildenfeld, Kvesić (od 76. Bilić) - Mesa (od 76. Alimi), Ćurić, Bulat - S. Sahiti (od 63. Mina), E. Sahiti (od 76. Todoroski) - Jurić. Trener Sergio Escobar.
GORICA: Banić - Musa, Steenvoorden, Krizmanić, Keita - Babec, Pršir - Špikić (od 76. Dvorneković), Nimely (od 60. Delfi), Mitrović - Matar (od 60. Mudrinski). Trener Siniša Oreščanin.
ŽUTI KARTONI: Pajić, Bulat (Šibenik), Steenvoorden, Krizmanić, Nimely, Musa, Delfi (Gorica)
CRVENI KARTONI: Mina (Šibenik)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Šibenik 1-1

'90+5 Žuti karton dobio je Younes Delfi.

'90 Igrat će se sudačka nadoknada od pet minuta.

'87 GOOOOOOOL!!! Gorica je izjednačila na 1-1, strijelac je Younes Delfi. Jurica Pršir nabacio je iz kornera s desne strane, a Delfi skočio i glavom pogodio za izjednačenje.

'87 CRVENI KARTON! Igrač Šibenika Marcos Mina dobio je drugi žuti karton.

'86 Nikola Rak kod Šibenika je zamijenio Batarela.

'84 Žuti karton za igrača Šibenika Minu.

'76 Matija Dvorneković zamijenio je Darija Špikića, a kod Šibenika su Mesu, Kvesića i Emira Sahtija ušli Alimi, Todoroski i Bilić.

'75 Pritišće Gorica, steže obruč oko domaćega gola, no najbolje što je uspjela napraviti u ovim trenucima je dalekometni, nedovoljno precizni pokušaj Cheicka Keite.

'69 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'67 Pokušao je Younes Delfi iz "zone Lovrić", no nije dobro naciljao.

'65 Izvrsnu priliku imao je Josip Mitrović, ali golman Rogić brani! Natrčao je na povratnu loptu zdesna, pucao iz prve, odmah nakon udarca bio je i srušen, no nema ništa ni od gola ni od jedanaesterca...

'64 Kod Šibenika je Mina zamijenio Suada Sahitija.

'63 Prvi pokušaj na bilo kojoj strani u nastavku je udarac Steenvoordena, solidan, ali iz prevelike daljine da bi bilo opasno.

'60 Dvostruka izmjena kod Gorice, Ognjen Mudrinski i Younes Delfi ušli su umjesto Matara Dieyea i Sylvanusa Nimelyja.

'59 Žuti karton dobio je igrač Šibenika Marko Bulat.

'55 Žuti karton dobio je Sylvanus Nimely.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Šibenik - Gorica 1-0

'45+1 Žuti karton dobio je Krešimir Krizmanić.

'45 Igrat će se jedna minuta sudačke nadoknade.

'45 S više od 30 metara pokušao je Krizmanić, ali otišlo je visoko, visoko preko gola.

'44 Pršir je iz kornera poslao dobru loptu na drugu stativu, gdje je bio Krizmanić, no njegov udarac glavom bio je mlak i - točno u golmana.

'40 GOL! Šibenik vodi 1-0, strijelac je Suad Sahiti. Marko Bulat je asistent, a s desne strane je u suprotni kut stariji brat Sahiti pogodio za svoj prvi gol u dresu Šibenika.

'36 Nered na lijevoj strani šesnaesterca sad je napravio Emir Sahiti, uspio je i pucati, no Steenvoorden je odbio u korner.

'31 Isti igrač pucao je još jednom, nakon solo prodora, no Banić je odbio u korner, iz kojeg su opet Šibenčani zapucali na gol, ali opet daleko od cilja.

'30 Postigao je Šibenik gol, ali suci su ga poništili zbog zaleđa. Glavom je pogodio Suad Sahiti, srećom iz nedozvoljene pozicije...

'28 Još jednu opasnost kreirala je Gorica pred šibenskim golom, Babec je dao za Mitrovića lijevo, on poslao oštru loptu u sredinu, no prošla je baš između Matara i Nimelyja.

'27 Žuti karton za igrača Šibenika Martina Pajića.

'26 Najbolja šansa za Goricu dosad! Musa je nabacio s desne strane, glavom je dobro pucao Josip Mitrović, ali golman Rogić fantastično je obranio i odbio u korner.

'20 Nakon kornera za Šibenik lopta je došla do Suada Sahitija, koji je s 20-ak metara pucao daleko od Banićeva gola.

'17 Primio je loptu naprijed Nimely, na rubu šesnaesterca pronašao Matara, on vratio za Pršira, no ni ovoga puta udarac nije bio dovoljno snažan ni precizan.

'13 Više je lopta u posjedu domaćina, ali sad je sjajnu priliku imao Jurica Pršir. Nakon odbijanja po šesnaestercu lopta je došla do njega, iz dobre situacije pokušao je uloviti je na volej, ali nije to dobro izveo i šansa je propala...

'9 Žuti karton dobio je Matthew Steenvoorden.

'3 Lijepo su razigrali na lijevoj strani Mitrović i Nimely, na vrh peterca nabacio je Keita, a glavom preslabo pucao Špikić, iz jako dobre pozicije.

'1 Odmah, nakon 45 sekundi, prva prilika za Šibenik. Emir Sahiti prošao je po lijevoj strani, pucao iz blizine, ali iskosa, pa je Ivan Banić uspio to odbiti u korner.

'1 Utakmica je počela, u izostanku Jovičića, Dvornekovića i Suka u prvih 11, kapetan Gorice je Matthew Steenvoorden.
Vrh