20.05.2020.

Bez pobjednika u trening ogledu

Bez pobjednika u trening ogledu Nogometaši Gorice u srijedu poslijepodne odigrali su prvu pripremnu utakmicu pred nastavak prvenstva. Trening ogled protiv Istre 1961 igrao se na "staroj Rujevici", pomoćnom terenu HNK Rijeke. 

Trener Damrauskas igrače je podijelio u dvije momčadi od kojih je svaka odigrala po 45 minuta. Prvo su na travnjak istrčali Čović - Musa, Steenvoorden, Moro, Čabraja - Babec, Gadže - Dvorneković, Hamad, Golubickas - Cherif. Gorica je do 1:0 vodstva stigla u 25. minuti susreta pogotkom Cherifa Ndiayea nakon sjajne asistencije mladog Gojka Gadže. Bilo je tu još nekoliko dobrih akcija, no rezultat je do kraja prvog poluvremena ostao nepromijenjen.

Gorica je u nastavku nastupila u sljedećem sastavu: Išek - Kovačić, Krizmanić, Ćelić, Spudić - Kalik, Maloča, Periša, Maslowski, Bakula - Mudrinski. U 62. minuti susreta, junior David Kovačić ubacio je s desne strane, a Maks Juraj Ćelić glavom poentirao za 2:0. Istra je u posljednjih 15 minuta susreta ulovila dva pogotka zaostatka, prvo u 76. minuti preko Šime Gržana, zatim nakon prekida u 83. minuti kada je Gedeon Guzina glavom postavio konačnih 2:2. U sljedećem trening ogledu ove subote, Gorica će za protivnika imati Dinamo s kojim će snage odmjeriti u Maksimiru. 

 
Vrh