21.09.2021.

Auto Arbanas novi sponzor HNK Gorice

Auto Arbanas novi sponzor HNK Gorice HNK Gorica potpisala je ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Auto Arbanas, koja pruža kompletnu uslugu na jednom mjestu svim ljubiteljima Mazda vozila, od prodaje novih i rabljenih vozila, preko rješenja financiranja, do kompletnog servisa i održavanja. Educirano osoblje i iskustvo preko 42 godine u autoindustriji garancija je uspjeha i rezultira povjerenjem brojnih kupaca.

Auto Arbanas nalazi se u istočnom dijelu Velike Gorice, a izložbeno prodajni salon tvrtke od preko 550 m2 omogućava izlaganje svih aktualnih modela Mazdinih vozila za EU tržište. 

Servisni centar opremljen je po Mazda standardima s interaktivnim prijemom vozila na servis i svim potrebnim specijalnim alatima, testerima i aparatima, a kvalitetu poslovanja potvrđuje i stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelom Zlatne plakete za najbolji servis u 2014. godini i MMCRa u 2017. godini.

U Sisačkoj ulici 45, lokaciji tvrtke,  mogu se kupiti i svi originalni rezervni dijelovi i dodatna oprema za sve tipove Mazdinih vozila, zimske i ljetne gume poznatih brendova, a u ponudi su i usluge limarije i lakiranja preko izvida štete i procjene osiguravajućih društava ili vlastitom narudžbom.

Više o novom sponzoru kluba, potražite na službenoj stranici https://arbanas.mazda.hr/.

 
Vrh