22.06.2022.

Amet Korça novi igrač Gorice: 'Vjerujem da ću se vrlo dobro uklopiti'

Amet Korça novi igrač Gorice: 'Vjerujem da ću se vrlo dobro uklopiti' Novi igrač Gorice postao je 21-godišnji Amet Korça, branič koji je posljednje dvije sezone proveo u drugoligašu Dubravi. Amet je ugovor s klubom potpisao do ljeta 2025. godine.

- Osjećam se vrlo uzbuđeno, zahvaljujem predsjedniku i treneru na ovoj prilici. Veselim se igrati s novim igračima i sezoni koja je pred nama. Cilj mi je igrati najbolje što mogu i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje sam dobio. Sviđa mi se energija u klubu, svi su vrlo dragi prema meni od kada sam stigao i postali su mi kao nova obitelj - rekao je Amet koji se momčadi priključio prošlog tjedna, na početku priprema.
Prve nogometne korake napravio je u Americi, gdje je i rođen.

- Moj otac i majka mladi su otišli iz Albanije, prvo u New York, a zatim u Texas gdje sam ja rođen i gdje sam kao trogodišnjak počeo s nogometom. U Hrvatsku sam stigao s 19 godina, igrao sam za juniorsku momčad Dinama pa otišao na posudbu u Dubravu u kojoj sam dobio priliku puno igrati, a prošle sezone sam postao i kapetan, tako da mogu reći da je sve ispalo kako je trebalo - istaknuo je Amet pa nastavio:

- Puno sam pratio Prvu HNL, sviđa mi se liga, puno je brzih i dobrih igrača te vjerujem da ću se vrlo dobro uklopiti - zaključio je Amet, koji će na dresu nositi broj 6.

Dobro nam došao!
Vrh