16.11.2022.

Aleksandar Jovičić više nije igrač Gorice

Aleksandar Jovičić više nije igrač Gorice HNK Gorica i Aleksandar Jovičić dogovorili su sporazumni raskid ugovora, koji ga je s klubom vezao do ljeta 2024. godine.

Jovičić je u Veliku Goricu stigao u srpnju 2018. godine, u prvoj sezoni koju je Gorica igrala u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Debitirao je u utakmici protiv Rijeke, na Rujevici, a prvi pogodak postigao je protiv Istre 1961, kluba u kojem je proveo jednu polusezonu na posudbi kao igrač Slaven Belupa.  U četiri i pol godine, 146 službenih nastupa i 12.896 minuta koliko je odigrao u dresu Gorice, Jovičić je postigao pet pogodaka i podijelio tri asistencije.

- Želim zahvaliti apsolutno svima u klubu na predivne četiri i pol godine. U Gorici sam proveo najljepše trenutke dosadašnje karijere i stvorio uspomene za cijeli život. Mojim dosadašnjim suigračima prije svega želim puno zdravlja i sreće, a onda naravno i da ostvare sve zacrtane ciljeve. Čekaju me novi izazovi, ali razdoblja provedenog u Gorici ću se uvijek rado sjećati - rekao je Aleksandar.

Jova, zahvaljujemo ti od srca na svemu i želimo ti puno zdravlja, uspjeha i sreće u nastavku karijere!
Vrh