10.02.2021.

Alati Milić i Električni buntovnik novi sponzori HNK Gorice

Alati Milić i Električni buntovnik novi sponzori HNK Gorice HNK Gorica danas je proširila svoju sponzorsku obitelj za dva nova člana. U prostorijama kluba potpisana su dva ugovora o suradnji, s tvrtkom Alati Milić i brendom Električni buntovnik. 
 
Tvrtka Alati Milić d.o.o. više od 25 godina bavi se prodajom alata, pribora i servisom električnog ručnog alata u sedam vlastitih poslovnica te web prodajom. Osnovna djelatnost tvrtke je zastupanje, uvoz, distribucija i servis profesionalnog alata i pribora kao što su  Makita, Bosch, Fein i sl, a za iste su i ovlašteni servis u jamstvenom roku. Alati Milić imaju između 28-30 zaposlenih djelatnika, a na poslovima servisa radi pet visoko stručnih mehaničara, školovanih u europskim servisnim centrima.


 Električni buntovnik je brend koji se bavi prodajom, distribucijom i servisom inovativnih, tehnološko naprednih električnih vozila. Svoj prodajni asortiman šire svake godine i trenutno broje preko 60 različitih modela električnih vozila (električni bicikli, romobili i skuteri). 



Više o novim sponzorima kluba pročitajte na njihovim službenim stranicama: https://www.alatimilic.hr/shop/ i https://elektricnibuntovnik.hr/.
Vrh